Connect with us

Revistateo.ro

Teorie noua privind moartea Printesei Diana. Ce vinovat s-a gasit

Inedit

Teorie noua privind moartea Printesei Diana. Ce vinovat s-a gasit

Moartea Printesei Diana naste si astazi o serie de semne de intrebare. Din 1 septembrie 1997, a doua zi dupa tragicul accident care a dus-o la ingeri pe „Printesa inimilor”, au aparut teorii controversate privind cauza reala a mortii sale.

In accidentul in care a murit Lady Di si-au pierdut viata atat Dodi Al-Fayed, iubitul de la acea vreme, cat si Henri Paul, soferul automobilul. Singurul supravietuitor al accidentului a fost garda de corp a printesei, Trevor Rees-Jones.

Trevor era de putin timp garda de corp a Dianei si nu avea pregatire pentru meseria sa si asta i-a aprins un beculet lui Ken Wharfe, cel care i-a fost bodyguard timp de sase ani. Kharfe a scris o carte despre moartea printesei Diana indicand-ul drep vinovat pentru accident pe Rees-Jones.

Iata ce mesaj i-a lasat PRINTESA DIANA fiului ei cu putin timp inainte sa moara!

DEZVALUIRI SOCANTE despre Printesa Diana. Ce plan macabru avea aceasta

Kharfe a pus cap la cap toate informatiile lipsa din puzzle-ul mortii printesei Diana si sustine in cartea sa ca Rees-Jones nu a primit niciun fel de lamurire sau indicatii din partea Scotland Yard atunci cand a aflat ca trebuie sa o protejeze pe printesa, in timpul sederii ei in Franta.

Wharfe sustine ca lipsa de reactie si de experienta a lui Rees-Jones au dus la tragedia din anul 1997. Mai mult, Wharfe sustine ca bodyguard-ul, fostul soldat Jones era destul de atras de printesa Diana pentru a se putea concentra pe ceea ce avea de facut, adica sa ii ofere siguranta.

Tot Wharfe spune ca Diana a fost cea care a refuzat oferta Reginei Elisabeta a II-a de a primit protectia cuiva de la Scotland Yard deoarece ii era frica de ideea de a fi pus cu alt scop decat cel de a o proteja. O astfel de persoana nu i-ar fi permis niciodata sa se urce in masina condusa de un sofer aflat sub influenta bauturilor alcoolice.

Fosta garda de corp sustine ca a fost un accident si in niciun caz o crima, asa cum s-a tot vehiculat de-a lungul timpului. Practic, Diana a fost victima nesabuintei combinate a iubitului ei si a celor insarcinati cu protejarea ei.

2 Comments

2 Comments

  1. alex&mm

    2016-08-12T21:30:50+03:00 at 2016-08-12T21:30:50+03:00

    evident. chiar si Ceausescu , a fost victima nesabuintei lui. a avut prea mare incredere in unii apropiati,( vezi Ilici), altfel, in ziua de azi, Romania, ar discuta de la egal la egal cu puterile lumii. asa Romania, este un fel de chihuahua intr-o haita de dobermani.

  2. barta eugenia

    2016-08-13T19:32:08+03:00 at 2016-08-13T19:32:08+03:00

    Doamne cat adear ati spus|

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top