Connect with us

Revistateo.ro

teo

Inedit

Teo participa la Teledonul organizat de Romantica Tv, pentru Anca Parghel

Romantica Tv organizeaza joi de la ora 20 un teledon dedicat Ancai Parghel si celor bolnavi de cancer.

Anca Parghel se află într-un moment dificil, dar cu toate acestea este foarte fericită, deoarece îşi dă seama că foarte mulţi oameni o iubesc. Pentru a strânge cei 200 000 de euro necesari operaţiei împotriva cancerului, postul de televiziune Romantica va organiza joi,

10 iulie, la Sala Radio, între orele 20.00-23.00, un teledon ale cărui gazde vor fi vedeta Romantica, Ioana Oprea şi Claudiu Mirică. Peste 20 de artişti vor cânta pentru Anca şi pentru toţi cei care se luptă cu această boală gravă. Telespectatorii vor putea urmări în direct la Romantica gesturile de prietenie pe care mulţi interpreţi le-au făcut fără să ezite.

Toţi cei care vor să facă o donaţie pot suna la cele două numere Romtelecom cu suprataxă apelabile din reţeaua fixă: 0900900120, pentru 5 euro şi 0900900125, pentru 10 euro. Donaţii se pot face şi la numărul scurt 1483 cu tarif de 3 euro/minut apelabil din reţelele mobile. Aceste numere vor fi valabile în data de 10.07.2008 până la ora 24.

În prezent, Anca se află la Cluj într-o clinică de oncologie. Artista a ajuns acolo cu ajutorul unei participante din campania iniţiată de Irina Reisler la Romantica, “Meriţi să fii sănătoasă”. Camelia Şerban se afla la sediul Romantica şi a auzit o ştire despre starea Ancăi. Imediat i-a oferit ajutorul, facilitându-i drumul spre Cluj. De altfel, Irina Reisler a păstrat în permanenţă legătura cu Anca, oferiindu-i necondiţionat tot sprijinul său.

Anca Parghel este o femeie extraordinar de puternică! Acum artista se luptă cu o boală gravă. Anca are nevoie de 200.000 de euro pentru un tratament în UK, Austria sau Elveţia.

Teo se numara printre vedete ce va vor Raspunde la telefoane in cadrul teledonului,

Mai multe detalii pe site-ul Romantica.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top