Connect with us

Revistateo.ro

Tendinte GENTI si INCALTAMINTE in 2016 (7)

Frumusete

Tendinte GENTI si INCALTAMINTE in 2016

Descopera care sunt tendintele pentru genti si incaltaminte in 2016. Vezi cum sa te incalti si ce poseta sa asortezi anul acesta!

Tendintele din acest an se preconizeaza a fi mai cuminti decat anii trecut. Din ceea ce reiese din propunerile designerilor de la ultimele prezentari de moda, se vor purta culorile potolite – maro, cenusiu, alb, albastru si vom evita nuantele puternice care erau in tendinte pana acum.

Ce alegi in materie de GENTI si INCALTAMINTE in 2016

Alege alb! Este adevarat, e o culoare dificila, mai ales in sezoanele ploioase, cand pantofii si cizmele albe se murdaresc imediat. De asemenea, poseta alba se murdareste foarte repede si este greu de intretinut. Avantajul este ca albul se potriveste la orice, astfel ca poti sa asortezi pantofii si geantile albe la toate tinutele tale. Se poarta imprimeurile si aplicatiile florale.

Tendinte GENTI si INCALTAMINTE in 2016 (10)

Tendinte GENTI si INCALTAMINTE in 2016 (8)

Tendinte GENTI si INCALTAMINTE in 2016 (7)

Tendinte GENTI si INCALTAMINTE in 2016 (7)

Culorile inchise se poarta in acest moment si vor fi la moda pe tot parcursul anului 2016. Alege variantele accesorizate cu lanturi si aplicatii metalice indraznete!

Tendinte GENTI si INCALTAMINTE in 2016 (4)

Tendinte GENTI si INCALTAMINTE in 2016 (2)

Sunt foarte la moda in continuare motivele populare care se potrivesc foarte bine pe haine, pe posete si – de ce nu? – pe pantofi. Aceste modele iti vor revigora tinutele si vor aduce un suflu nou in garderoba ta. Chiar si daca adopti un look clasic, doar blugi si o bluza simpla, o poseta cu motive populare iti va schimba complet aspectul!

Tendinte GENTI si INCALTAMINTE in 2016 (3)

Tendinte GENTI si INCALTAMINTE in 2016 (5)

Elegant sau sport? Daca esti mai degraba adepta stilului relaxat, alege o pereche de pantofi sport albi, care vor fi in tendinte in tot anul 2016. Daca adopti stilul elegant, alege o pereche de pantofi cu toc cu aplicatii finute cu flori.

Tendinte GENTI si INCALTAMINTE in 2016 (1)

Tendinte GENTI si INCALTAMINTE in 2016 (9)

Ce zici, care dintre aceste tendinte din 2016 ti se potrivesc? Ce stil vei alege pentru gentile si pantofii tai in acest an?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top