Connect with us

Revistateo.ro

Te confrunţi cu una dintre aceste probleme? Corpul îţi dă semnale că ai nevoie de o detoxifiere!

Stiri

Te confrunţi cu una dintre aceste probleme? Corpul îţi dă semnale că ai nevoie de o detoxifiere!

Dacă te confrunţi cu una dintre aceste probleme de sănătate, este foarte probabil că organismul tău să îţi dea semnale că ai nevoie de o dietă de detoxifiere!

De-a lungul timpului, organismul tău acumulează un pachet de toxine pe care la un moment dat trebuie să îl elimini. Iată care sunt semnele principale că necesiţi o detoxifiere serioasă!

CITEŞTE ŞI: CURA DE DETOXIFIERE POTRIVITĂ PENTRU ZODIA TA

1. Nu pierzi în greutate. Deseori, deşi ai o dietă echilibrată şi faci mişcare zilnic, este foarte posibil să nu existe modificări substanţiale în privinţa numărului tău de kilograme. Acesta este un indicator că ai un exces de toxine în organism, pe care trebuie să îl elimini cât mai curând.

2. Insomnia. Este o problemă frecventă, cu care se confruntă multă lume. Aceasta poate avea cauze diverse, însă una dintre cauzele principale este excesul de toxine din corp. Dacă organismul tău este plin de toxine, nivelul de cortizol este dezechilibrat. Acest hormon te ajută să elimini stresul şi să te odineşti, aşa că un dezechilibru în acest sens te va afecta.

3. Te simţi obosit în permanenţă. Dacă dormi cel puţin 8 ore pe noapte şi te simţi epuizat pe timpul zilei, poţi da vina pe surplusul de toxine. Nivelul ridicat al acestora conduce la lipsa de energie.

4. Este momentul potrivit pentru o detoxifiere dacă ai în mod frecvent dureri de cap. Toxinele acumulate din pricina aditivilor precum aspartamul, coloranţii şi conservanţii artificiali contribuie la apariţia acestor simptome.

5. Ai respiraţia urât mirositoare sau transpiri foarte mult. Mirosul neplăcut din corp este un indiciu exact că ai nevoie de o detoxifiere, mai ales pentru ficat şi colon.

Sursa foto: itmattersmag.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top