Connect with us

Revistateo.ro

SURSE: Patriarhul Daniel este bolnav. Ce s-a intamplat acum o ora

Stiri

SURSE: Patriarhul Daniel este bolnav. Ce s-a intamplat acum o ora

Surse neoficiale din cadrul Universitatii Politehnice din Bucuresti au anuntat ca Patriarhul Daniel nu va participa la un eveniment la care i se decerna titlul Honoris Causa.

Conform celor de la stiripesurse.ro, Patriarhul Daniel si-a anulat toate iesirile publice din cauza unor probleme de sanatate. Capul Bisericii Ortodoxe Romane si-ar fi anulat toate iesirile publice.

Patriarhul Daniel trebuia sa participe azi la o ceremonie oficiala a Universitatii Polithenice unde urma sa i se decerneze titlul de Honoris Causa. Pana in aceasta dimineata, Patriarhul isi confirmase prezenta la acest eveniment, insa acesta si-a anulat participarea cu o ora inainte de inceperea ceremoniei.

Ce PUTERE are APA SFINȚITĂ. O spune chiar Patriarhul

Sfintirea caselor in Postul Pastelui

Oficial, acesta ar avea o alta agenda, desi aceasta ceremonie era programata din timp. Site-ul stiripesurse.ro sustine ca cei de la universitate stiu ca ar avea probleme de sanatate, insa nu cunosc detalii despre gravitatea acestora.

Revista Teo a incercat sa obtina un punct de vedere oficial din partea Patriarhiei, insa niciun numar de telefon nu a putut fi contactat pana acum. Vom reveni cu amanunte.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top