Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Daniel Buzdugan îi ia apărarea Patriarhului Daniel în controversa Catedralei Mântuirii Neamului

Românii continuă să îl înjure și să îl huiduie pe Patriarhul Daniel, capul Bisericii Ortodoxe, în special din cauza construirii Catedralei Mântuirii Neamului, cu excepția lui Buzdugan.

Buzdugan spune că România avea nevoie de o astfel de catedrală

Daniel Buzdugan a vorbit despre importanța acestei catedrale luându-i apărarea Patriarhului.

„Singurul lucru notabil la 100 de ani de ROMÂNIA: Sfinţirea Catedralei Neamului. În România ultimilor 15 ani s-a lucrat numai şi numai în direcţia urii şi a dezbinării , atât! Divide et Impera! Dacă nici această catedrală nu s-ar fi săvârşit, am fi defilat la 100 de ani de România ,,decât” cu tanti Viorica & asociaţii…

Unii fraţi de-ai noştri spun, cât de cât pe bună dreptate, că n-avem spitale”, păi să fie sănătos statul român, la câte spitale, clinici, cabinete sau cămine de bătrâni a făcut BISERICA ORTODOXĂ ROMÂNĂ, care nefiind o instituţie de P.R., lucrurile acestea n-au fost lăudate aşa cum se face în industria marketingului, beneficiind din plin şi de ,,ajutorul presei” (iertate să-i fie păcatele!) care nu vrea decât sânge, sex, scandal şi dezbinare!

E cool să arunci cu noroi în biserică, Dumnezeu, neam şi sa spui că din cauza bisericii ortodoxe nu se fac autostrăzi şi spitale….

Eu cred că bisericii, dacă i s-ar da voie, ar fi în stare să facă şi Metroul transportării bucureştenilor, chiar şi Autostrada Ocolirii Neamului ş.a.m.d.”, a postat Buzdugan pe Facebook uimindu-i pe toți.

CITESTE SI: Cine este preotul care și-a dat foc în ziua sfințirii Catedralei Mântuirii Neamului

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top