Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Supravietuitoarea unui INCENDIU: „Insemn mai mult decat arsurile de pe corp”

Povestea impresionanta a unei tinere de 21 de ani care a sfidat moartea si traieste viata exact cum isi doreste. A supravietuit unui incendiu, cand doctorii i-au dat 2% sanse de supravietuire. Faptul ca traieste este un miracol, iar intreaga ei poveste te va emotiona pana la lacrimi.

Mare parte din viata, a fost bataia de joc a celor din jur. De ce? Pentru ca arata diferit fata de ceilalti. Pielea ei nu este neteda, fardata si aranjata, ca a celorlalte fete de varsta ei. In schimb, frumusetea si puterea ei interioara, depasesc orice imaginatie.

Harley Dabbs a avut o viata si o copilarie frumoase, dar, din nefericire, curmate brusc. Cand avea doar 3 anisori, casa familiei a fost cuprinsa de flacari. Parintii ei erau afara, dar, din pacate, micuta a fost blocata in interior, iar flacarile i-au mistuit trupusorul firav.

Fetita a suferit arsuri grave pe 80% din suprafata corpului, medicii dandu-i 98% sanse sa moara. Parintii au fost devastati. Printr-un miracol, copila a reusit sa sfideze medicina, si nu numai ca a supravietuit, dar a crescut si a incercat sa duca o viata normala, chiar daca a fost victima unui incendiu violent.

CITESTE SI: Poveste EMOTIONANTA: 3 surori diagnosticate cu cancer, dupa ce mama lor a invins boala

CITESTE SI: VIDEO. Lupta unei fetite cu leucemia, intr-un desen animat emotionant

Totusi, in ultimii 18 ani, Harley a trebuit sa faca nenumarate drumuri pana la Spitalul de Copii Shriner din Cincinnati, pentru a fi supusa unor interventii medicale, unde i-au fost aplicate grefe de piele.

Cu trecerea timpului, Harley a fost tulburata de oamenii rai care o jigneau si o faceau sa se simta inferioara, devenind astfel depresiva. De cateva ori, din pacate, a avut ganduri sinucigase. „Nu ieseam din casa, nu voiam sa ma duc nicaieri. Daca as fi iesit, ma acopeream din cap pana in picioare, indiferent cat de cald era afara”, a povestit tanara.

Spre norocul ei, a intalnit si alti supravietuitori de incendii, care arata exact ca ea. „Shriner e a doua mea casa. Deseori, ma simt de parca as fi alta specie, nu om, dar aici stau cu oameni care arata exact ca mine. Am simtit in sfarsit ca apartin unui loc”, a declarat ea pentru Daily Mail.

Harley Dabbs

Harley Dabbs

Si-a dat seama ca trebuie sa faca o schimbare. Pentru a-si marca transformarea personala, Harley si-a facut un tatuaj: o pasare phoenix care se ridica din cenusa, alaturi de cuvintele: „I am fearfully and wonderfully made”.

„Acum sunt o luptatoare, sunt dura. Sunt ceea ce sunt astazi datorita faptului ca am luptat. Insemn mai mult decat arsurile de pe corp. Am trecut prin iad doar ca sa ajung sus si asa voi face mereu”.

Mai mult decat atat, tanara incearca sa transmita un mesaj: „Sper ca povestea mea sa ii inspire si pe altii in lupta lor cu propriile rani si cicatrici. Indiferent de ce se intampla, timpurile astea dificile vor trece si veti fi bine!”, a concluzionat curajoasa Harley.

Ce parere ai despre povestea lui Harley? Spune-ne in comentarii.

Surse foto: Shutterstock, littlethings.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top