Connect with us

Revistateo.ro

Care sunt cele mai sanatoase ingrediente din pizza. Aviz femeilor care vor sa slabeasca!

Dieta si Sport

Care sunt cele mai sanatoase ingrediente din pizza. Aviz femeilor care vor sa slabeasca!

Pizza este considerata produs fast-food, desi contine ingrediente si alimente mai sanatoase ca oricare alt preparat culinar din magazine. Iti spunem ce ar trebuie sa contina pizza ideala ca sa poti slabi fara probleme, nefiind nevoita sa renunti la aceasta placere.

Care sunt cele mai sanatoase ingrediente din pizza

Pizza este periculoasa pentru silueta nu datorita mezelurilor, a mozzarellei sau a rosiilor ori a ciupercilor folosite la prepararea acesteia. Blatul este periculos, iar sosurile ingrasa mai mult decat orice.

Asadar, primul lucru pe care trebuie sa il stii despre pizza este ca blatul ingrasa mai mult decat ce pui pe el. Daca nu poti renunta nici in ruptul capului la acest produs, alege o pizza cu un blat subtire, care sa nu fie foarte fainos. Evita sosurile sintetice si alege pasta de rosii facuta de bunica.

Topul celor mai sanatoase ingrediente din pizza:

  • – ceapa (mai ales daca e rosie, ajuta la arderea grasimilor);
  • – maslinele (contin viaminele A, D, E si K si revitalizeaza peretii celulari);
  • – busuiocul (este eficient in curele de slabire si iti protejeaza inima de grasimile nesanatoase);
  • – ananasul (unele sortimente de pizza contin ananas. Acest fruct lupta cu senzatia de foame permanenta);
  • – ardei iuti sau curcuma (ardeii iuti ard grasimea). Ardeii iuti contin capsaicina, o substanta cu efecte antiinflamatorii puternice. Capsaicina lupta cu indigestia si previne balonarea sau falsa pofta de mancare. Atentie foarte mari!

Nu combina niciodata ardeii iuti cu sosurile sintetice sau maioneza procesata pentru ca aditivii alimentari folositi in maioneza sau sosul de usturoi din comert anuleaza toate beneficiile ardeilor asupra sanatatii.

De asemenea, ardeii contin vitamina A si vitamina C, doua componente esentiale pentru un corp sanatos. Barbatilor li se recomanda consumul de ardei iuti pentru ca previne cancerul de prostata.

BONUS: Ceaiuri pentru slabit si detoxifiere. TOPUL LICORILOR MIRACULOASE

Atunci cand tii o dieta pentru slabit sau vrei sa te apuci de una de detoxifiere nu uita ca unul dintre alimentele esentiale (sau poate cel mai important) este ceaiul. Iti prezentam topul celor mai bune ceaiuri pentru curele de detoxifiere sau dietele pentru slabit.

Locul 5: Ceaiul de urzica. Poate ca nu ai stiut, dar acest ceai are o proprietate foarte importanta: elimina apa acumulata in exces. Tratamentul cu acest ceai dureaza doua luni, zi de zi. Acest ceai se poate prepara destul de simplu: foloseste 4-5 lingurite de frunze uscate de urzica la 1 litru de apa.

Locul 4: Ceaiul de papadie. Acest ceai are urmatoarele calitati pentru organism: este depurativ, diuretic si sudorific. Puteti consuma doua cani de ceai pe zi pentru cura de detoxifiere, preparat cu doua lingurite de papadie uscata la 1 cana de apa fierbinte.

Locul 3: Ceaiul din frunze de dud. Acest ceai este foarte bun si recomandat chiar de nutritionisti pentru cei care vor sa scape de surplusul de kilograme. Important: Pentru prepararea acestui ceai se vor folosi doar frunzele de dud uscate. O lingurita de frunze de dud la 250 ml de apa clocotita consumat dupa fiecare masa te poate ajuta la digestie astfel incat dieta ta sa functioneze.

Locul 2: Ceaiul verde. Considerat cel mai bun ceai in lupta cu kilogramele in plus, acesta stimuleaza viteza de ardere a caloriilor nesanatoase care se transforma in grasimi.

Locul 1: Ceaiul negru. Are proprietati aproape identice cu ale ceaiului verde, favorizand procesul de ardere a grasimilor. Potrivit unor studii stiintifice recente, acest ceai contine doua substante care se comporta ca un manipulator in sens pozitiv al nivelului glicemiei, actionand precum insulina. Substantele din acest ceai care fac asta se numesc teaflavina si tearubigina.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top