Connect with us

Revistateo.ro

Frumusete

Spune adio celulitei cu cafea si ulei de cocos. Secretul fotomodelelor a fost dezvaluit

Cauti un remediu pentru a scapa rapid de celulita? Uleiul de cocos este solutia ideala, insa trebuie combinat cu un ingredient secret.

In ultimii ani, uleiul de cocos a devenit din ce in ce mai popular in randul iubitoarelor de tratamente naturiste, facute in casa. Il poti folosi  la gatit, la salate, dar si pentru a prepara masti de fata foarte bune.

Daca deja a devenit o obisnuinta sa ai un borcan cu ulei de cocos in casa si sa il folosesti in locul uleiului de floarea-soarelui, poti incepe sa il folosesti si pentru a scapa de celulita.

Nu exista femeie care sa nu se fi folosit pana acum numeroase creme care promiteau diminuarea celulitei in 30 de zile si disparitia lor ei in 3 luni. Stii deja si binecunoscutele perii cu care trebuie sa iti freci foarte bine pielea, pana cand se inroseste.

Uita de astazi de aceste torturi si incearca un tratament pe care si eu l-am folosit si cu ajutorul caruia am scapat complet de celulita.

Ai nevoie de cafea si ulei de cocos. In timpul dusului, exfoliaza-ti foarte bine pielea cu cafea macinata  in zonele problematice, ca fund, coapse si solduri. Prin masajul pielii cu cafea, circulatia sangelui si cea limfatica vor fi activata mai bine, iar cafeina te va ajuta sa scapi de efectul de portocala.

Dupa ce iti stergi bine pielea, treci la pasul urmator, care iti lasa pielea catifelata si frumos mirositoare. Aplica putin ulei de cocos pentru hidratere si lasa-l sa intre bine in piele. In contact cu mana, ulei de cocos solidificat se  inmoaie si poti sa il folosesti usor.

Repetand acest lucru in fiecare zi cu cafea si ulei de cocos, vei observa ca pielea ta este mai supla si mai stralucitoare. Daca vrei ca efectul sa fie unul si mai rapid, consuma in fiecare  zi cate o lingurita de ulei de cocos.

Articole pe aceeasi tema: Cum scapi de celulita, in 7 zile, cu sucul starurilor

Inainte sa afli cum scapi de celulita, haide sa trecem in revista cateva lucruri importante despre aceasta afectiune a tesutului fibros.

Medicii se impart in doua categorii cand vine vorba de celulita: unii spun ca trebuie incadrata la boli, altii sustin ca e prea mult sa o clasificam drept afectiune. Ca sa intelegem mai bine celulita, e bine sa ne intoarcem putin la lectiile de anatomie din scoala generala. Dupa cum stii, stratul exterior al pielii este mentionat sub numele de epiderma, iar imediat sub aceasta se afla dermul (bogat in folicul de par, glande superioare, vase de sange si o serie de receptori nervosi).

Urmatorul strat, dupa derm, este primul dintre cele trei straturi subcutanate, adica sub piele. Coaja de portocala se formeaza aici, intr-unul din cele trei straturi subcutanate. Primul strat subcutanat este cel care da batai de cap femeilor intrucat aici se afla o camera de celule de grasime separate de tesutul conjunctiv. Proiectii din aceste celule ies la suprafata, in derm, ducand astfel la aspectul neuniform, inestetic al pielii.

Celulita poate apare si la barbati, numai daca acestia au avut probleme cu greutatea. Motivul pentru care femeile sunt mai predispuse la a avea celulita este structura anatomica diferita a barbatului fata de cea a femeii. Barbatii au in epiderma si derm straturi mai groase de tesut in coapse si fese.

Diferentele de structura subcutanata intre femei si barbati apar in al treilea trimestru al dezvoltarii fatului. De asemenea, si structura hormonala influenteaza mult in declansarea celulitei la femei mai des ca la barbati.

In Occident, un suc usor de facut a capatat popularitate pentru ca multe staruri s-au laudat ca au reusit sa imblanzeasca celulita cu el. Alimentatia si miscarea pot normaliza structura subcutanata, iar prin alimentatie se intelege si bauturile de tipul celei de mai jos.

Sucul minune care te scapa de celulita. Ingrediente si mod de preparare
Ai nevoie de:

– sfecla rosie;
– un pahar cu apa;
– un mar;
– jumatate de castravete;
– un morcov.

Pune fructele si legumele de mai sus intr-un blender pana obtii un suc consistent. Trebuie sa consumi in fiecare zi cate doua pahare din acest suc miraculos timp de aproximativ o saptamana, in prima faza. De asemenea, poti sa imbibi o compresa pe care sa o aplici in zona cu celulita pentru atenuarea acesteia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top