Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Medicul i-a spus ca bebelusul pe care il purta in pantece a murit, insa la sapte luni, a nascut un copil secret

O femeie a dat nastere unui copil secret, iar toata lumea se intreaba cum de a fost posibil acest lucru.

Atunci cand o tanara a pierdut bebelusul pe care il astepta cu sufletul la gura, a fost devastata si a crezut ca nu isi va reveni niciodata.

Cu toate acestea, la sapte luni distanta de la acest eveniment nefericit al familiei Brittle, Sadie a nascut un copil perfect sanatos, care s-a dovedit a fi fratele geaman al bebelusului mort.

In varsta de 32 de ani, femeia a descoperit ca asteapta un alt copil la trei luni dupa ce s-a prabusit la munca, in mijlocul colegilor, cu o potentiala sarcina extrauterina.

Sarcina extrauterina sau ectopica rezulta in urma implantarii ovulului fecundat in alta parte decat in mucoasa uterina. El se poate implanta in ovare, cavitatea abdominala sau trompele uterine, aceasta din ultima locatie reprezentand 95% dintre cazurile de sarcina ectopica (tubara). In intreaga lume, frecventa de aparitie a sarcinii ectopice este de 1 la 100.

Medicul i-a spus ca bebelusul pe care il purta in pantece a murit, insa la sapte luni, a nascut un copil perfect sanatos. Cum a fost posibil

Sadie a aflat ca fatul sanatos s-a ascuns de fiecare data la ecografii din cauza sangerarilor interne pe care le-a suferit in a opta saptamana de sarcina.

Aceasta a mers la spital pentru a-i fi indepartata sarcina ectopica, dupa ce a observat ca abdomenul este in continuare umflat. Sadie a facut un nou test de sarcina si a aflat atunci ca este insarcinata cu un copil secret.

”Am pierdut o multime de sange si mi s-a spus ca nu voi putea merge la serviciu pentru trei luni de zile. Am avut o vacanta in Spania la finalul celor trei luni. Atunci m-am intrebat de ce stomacul meu era atat de umflat, asa ca am facut un test”, a dezvaluit tanara.

Citeste si: Avea numai 425 de grame la nastere, iar medicii nu i-au dat nici macar o sansa: „Am avut credinta”

Astfel ea a aflat ca este in continuare insarcinata, iar medicii i-au spus ca sarcina are 19 saptamani.
Teddie s-a nascut in urma unei operatii de cezariana zilele trecute, iar familia este extrem de fericita.

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top