Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

A murit cu rochia de mireasa in brate, iar logodnicul i-a dat cea mai mare lovitura. Rudele femeii sunt in stare de soc

O poveste cu iz de telenovela a atras atentia intregii lumi si i-a indignat si emotionat pe toti cei care au citit-o.

O femeia in varsta de 44 de ani a mers pe 19 august 2015 sa isi cumpere rochie de mireasa, iar la intoarcerea de la cumparaturi, a fost implicata intr-un accident rutier.

Daniela Habet avea 44 de ani si se pregatea de nunta alaturi de logodnicul sau, Leonard Chiriac, in varsta de 33 de ani.

Cei doi erau insotiti de catre Iolanda Miron, o prietena a cuplului, care conducea masina, dar si de coi copii ai acesteia, in varsta de patru, respectiv 7 ani.

Pe raza comunei Banca, la iesirea din localitatea Stramtura, un barbat s-a angajat in depasirea unui tir, a efectuat o manevra neregulamentara, fara sa se asigure si a intrat in plin in masina in care se aflar Daniela si cu Leonard.

In urma accidentului, Daniela a fost resuscitata mai bine de 45 de minute, pana sa fie dusa la spital. Desi s-au facut mai multe investigatii, medicii au constatat ca avea multiple fracturi la colana vertebrala, iar dupa patru zile a murit.

Si ceilalti pasageri au suferit rani serioase, insa viata nu le-a fost pusa in pericol.

Daniela a fost inmormantata in ziua in care trebuia sa aiba loc nunta, iar banii care erau pregatiti pentru organizarea petrecerii au fost folositi pentru inmormantare.

Doi copii au ramas orfani, iar familia victimei a cerut daune in valoare de 600000 de euro.

La numai cateva saptamani dupa acest accident teribil, Leonard a socat pe toata lumea, atunci cand a inceput sa se afiseze cu femeia care se afla la volan in ziua teribila.

Rudele Danielei sunt revoltati de aceasta atitudine si cred ca Leonard si Iolanda au o relatie de mai bine de doi ani.

”Dupa doua saptamani de la accident s-a luat cu Iolanda, cea care era la volan. Ea se maritase cam cu o luna inainte de accident, dar s-a despartit de barbatul respectiv si s-a mutat impreuna cu Leonard. Chiar daca neaga, toata lumea stia ca, intre el si Iolanda, exista o relatie de aproximativ doi ani. Povestea ca voia sa faca nunta numai asa, de ochii lumii. Moartea mamei a rupt inima in noi. Au ramas pe drumuri trei copii care nu mai au acum cui sa spuna mama, la cine sa traga. Lumea vorbeste de banii ceruti in instanta, dar viata unui om nu o mai poti cumpara”, a declarat pentru adevarul.ro, Andreea Habet, fiica cea mare a femeii care a murit in urma accidentului. Aceasta a implinit de curand 18 ani si ea este acum ”mama” pentru fratii mai mici.

Barbatul nu a recunoscut nimic din acuzatiile facute si vrea, la randul sau, sa primeasca despagubiri de la barbatul gasit vinovat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top