Connect with us

Revistateo.ro

Sotul se plangea de mancarea ei, asa ca i-a dat o lectie pe care nu o va uita prea curand!

Stiri

Sotul se plange de mancarea ei, asa ca i-a dat o lectie pe care nu o va uita prea curand!

Sotul se plange tot timpul de mancarea ei, asa ca a hotarat sa ii dea o lectie. Ce a facut si cum a reactionat barbatul afla in continuare!

Sotul acestei femei se plangea mereu de felul in care gatea. Nu mai stia ce sa faca astfel incat sa fie multumit asa ca a preferat sa ii dea o lectie!

I-a pregatit o cina speciala si l-a asteptat pe barbat sa ajunga acasa. El s-a asezat la masa si ea a venit din bucatarie cu o oala fierbinte, inchisa cu un capac. A asezat-o pe masa si i-a indicat sa ridice capacul, spunandu-i „pofta buna!”

Sotul a luat o lingura, a dat la o parte capacul si a vazut… o substanta maronie, fierbinte. „Ce este gunoiul asta?”, intreaba el.

Reteta de cartofi carbonara, pentru o cina rapida!

Vezi si aceasta poveste: S-a rugat ca sotia lui sa nu mai fie asa lenesa. Dumnezeu i-a dat o lectie de viata

Femeia, extrem de calma, ii raspunde: „Este o mancare foarte sofisticata si deosebita, din cel mai rafinat noroi din gradina, cu ingrediente pure, eco si bio, dragul meu! Oricum urasti cum gatesc, indiferent oricata energie, timp si dorinta investesc si orice ingredient folosesc. Asa ca de ce sa nu iti servesc noroi din gradina. Sper ca temperatura este potrivita. Ori este prea cald sau prea rece pentru gusturile tale? Vrei putin otet peste el? Putin usturoi? Sau poate mai trebuie sare si piper…”

Femeia continua: „Desigur ca nu o sa iti placa acest noroi, probabil este din partea gresita a orasului, nu este scos de la adancimea potrivita sau nu are consistenta pe placul tau. Asa ca iti spun de pe acum ca imi cer scuze. Maine imi voi da interesul sa gasesc un noroi mai bun.”

Desigur ca toata sceneta pregatita de femeie a avut efectul dorit si barbatul a constientizat, in sfarsit, cat efort depune ea pentru a-i pregati mese calde in fiecare seara. Asadar, draga barbati, daca cititi aceasta istorioara, tineti minte ca atunci cand spui cuiva zilnic ca nu este bun, nu este destul, ca nu esti multumit, se numeste abuz emotional. Nu este vorba despre mancare, asa cum ati avea tendinta sa credeti, ci despre sentimentele celei care pierde 30 de minute, 60 de minute sau poate chiar mai mult pentru a o pregati. Poate la urmatoarea cina ii veti spune cat de mult o apreciati pentru ceea ce face…

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top