Connect with us

Revistateo.ro

Rețeta tibetană care prelungește viața. Cum se prepară

Naturiste

Rețeta tibetană care prelungește viața. Cum se prepară

De mii de ani, călugării tibetani au grijă de sănătatea lor cu un preparat la îndemâna tuturor. Boala nu îi atinge, iar o dată pe an apelează la această soluție pentru o sănătate de fier. Iată mai jos rețeta tibetană care prelungește viața.

În afară de rugăciune și de o alimentație sănătoasă, călugării și locuitorii din Tibet au mare grijă de sănătatea lor, deoarece locul izolat nu permite ajutorul medicilor într-un timp mult prea scurt.

De-a lungul vieții, acest remediu natural îi ajută să prevină bolile cardiovasculare, atacul vascular și atacul de cord. De asemenea, locuitorii din Tibet scapă și de presiunea sângelui crescută, precum și de reducerea colesterolului rău.

Toate aceste boli afectează anual milioane de oameni, care fie își pierd viața, fie trebuie să ia tratamente zi de zi, pentru tot restul vieții.

Iar principalul ingredient este unul pe care îl consumi, poate, în mod obișnuit, fără să știi cât de benefic este pentru corpul tău. Este vorba despre usturoi, bogat în alicină.

Oamenii de ştiinţă care studiază răspândirea bolilor în rândul populaţiilor diferite ştiu că rata decesurilor cauzate de atacurile de cord este mult mai redusă în ţările unde se consumă cantităţi mari de usturoi.

Citește și: Cel mai puternic tratament împotriva infecțiilor, inflamațiilor și a iritațiilor. Îl ai în bucătărie

Componenta sulfurică, alicina, eliberată atunci când usturoiul este zdrobit, încurajează eliminarea colesterolului din organism şi reduce cantitatea de grăsimi nesănătoase produse de ficat.

Citește și: Cel mai eficient tratament împotriva căderii părului! Rezultate vizibile de la prima utilizare

Iată cu ce trebuie să amesteci usturoiul pentru cel mai bun efect:

– rom sau alcool (95%) – 200 de ml,

– 350 de grame de usturoi.

Se curăță usturoiul de coajă, apoi într-un mojar cu pistil se amestecă foarte bine, până se formează o pastă. Mai apoi, pune alcoolul peste și pune acest amestec într-un pahar de sticlă. Se ține paharul într-un loc răcoros și întunecat pentru aproximativ 10 zile. După această perioadă, se strecoară amestecul și se pune lichidul obținut la frigider timp de două zile.

Soluția este suficientă pentru aproximativ 12 zile. Se consumă doar o singură dată pe an, iar efectele se observă din primele zile.

Înainte de a consuma această soluiție, consumă un pahar cu apă câte picături scrie în tabelul alăturat:

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top