Connect with us

Revistateo.ro

Diverse

Monica Tatoiu a scăpat de CANCER folosind această rețetă: „La mine a avut succes!”

Monica Tatoiu a suferit de cancer la sân, o maladie despre care se spune că ucide o femeie la fiecare 14 minute. Femeia de afaceri susține că a reușit să se vindece de această cumplită boală, folosind un remediu naturist recomandat de un preot.

Reteța folosită de Monica Tatoiu pentru a scăpa de cancer

Monica Tatoiu a dezvăluit că rețeta constă în 4 grame de lăptișor de matcă, un kilogram şi jumătate de miere de salcâm, 300 de grame de polen măcinat natural, 200 de mililitri de ser fiziologic şi 150 de grame de tinctură de propolis.

Toate ingredientele se amestecă şi se lasă la frigider. Pentru rezultate benefice se recomandă o lingură din amestecul rezultat dimineaţa şi una seara pe stomacul gol sau cu ceai.

“Reţeta asta la mine a avut succes”, a declarat Monica Tatoiu, pentru Gândul. Potrivit acesteia, ingredientele au rolul de a stimula regenerarea organismul afectat de boală. Ele redau corpului capacitatea de a lupta singur.

În ceea ce privește o opinie medicală, doctorii spun că acest remediu poate fi utilizat doar ca adjuvant în vindecarea cancerului la sân.

Amestecul ce are la bază lăptişor de matcă şi miere de salcâm poate fi folosit preventiv pentru a diminua riscul apariţiei diferitelor boli degenerative, printre care cancerul, bolile cardiovasculare, hepatice şi renale, a precizat, pentru sursa citată, medicul Cristina Mateescu, cercetător ştiinţiific, membru al Comisiei de Apiterapie APIMONDIA şi director al departamentului de apiterapie al Institutului de Cercetare-Dezvoltare pentru Apicultură.

Pe aceeasi tema

Geta State, interpreta de muzică populară care a fost diagnosticată cu cancer în 2009, este însărcinată

Monica Tatoiu a facut-o praf si pulbere pe fiica lui Boureanu! Dezvaluirea de SENZATIE!

Doctorul Leon Danaila a povestit cum poate fi prevenit cancerul

Secretul oamenilor care au fumat toata viata, dar au plamani 100% sanatosi

Petronela a fost condusă pe ultimul drum. Ce s-a întâmplat și cine a venit la înmormântarea fetiței bolnave de cancer, pe care părinții nu au vrut să o mai trateze

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Diverse

To Top