Connect with us

Revistateo.ro

Sorin Oprescu-29092015

Inedit

Sorin Oprescu a fost externat si retrimis in arest

Fostul primar al Capitalei, Sorin Oprescu a parasit Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti si s-a intors in arestul politiei.

Fostul primar al Capitalei, Sorin Oprescu a fost supus, in cursul zilei de luni, 29 septembrie, unor investigatii amanuntite la inima. Lui Sorin Oprescu i s-a facut la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti o coronarografie, in urma careia medicii au stabilit ca nu prezita risc de infarct.

Coronarografia presupune introducerea unui cateter pe o artera femurala si injectarea substantei de contrast direct la nivelul arterelor coronare. Este o interventie de rutina, care nu implica riscuri.

Medicii l-au anesteziat local, iar interventia a durat mai putin de o ora. Rezultatul a fost ca Sorin Oprescu nu este in pericol, iar starea lui de sanatate nu necesita in prezent spitalizare, potrivit Realitatea.

Va reamintim ca internarea lui Sorin Oprescu a venit in urma verificarii din cadrul instituției Avocatul Poporului. Echipa care a cercetat starea de sanatate a lui Sorin Oprescu, dar si tratamentul aplicat persoanelor aflate in detentie si conditiile de detentie din Centrului de Arestare Preventiva din cadrul Politiei Capitalei, a decis ca fostul primar al Bucureștiului trebuie sa fie internat.

Echipa a fost formata din patru membri delegati sa verifice starea de sanatate a lui Sorin Oprescu. Acestia au purtat discutii cu conducerea Centrului de Arestare Preventiva, cu medicul institutiei, cu Sorin Oprescu, dar si cu Alina Bica, aflata si ea în arest.

Sursa foto: Hepta

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top