Connect with us

Revistateo.ro

Simțea dureri puternice în zona intimă și a mers la ginecolog. Când a văzut ce are, medicul și-a pus mâinile în cap!

Online

Simțea dureri puternice în zona intimă și a mers la ginecolog. Când a văzut ce are, medicul și-a pus mâinile în cap!

Un medic ginecolog din Marea Britanie a avut parte de o mare surpriză în momentul în care o pacientă a venit la el pentru un consult.

Femeia se plângea de dureri puternice în zona intimă și i-a spus doctorului că nu știe ce se întâmplă. Acesta a început consultul pentru a vedea ce îi provoacă dureri femeii, iar când a văzut ce era, și-a pus mâinile în cap și s-a răstit la femeie.

Acesta găsite un flacon de spray care rămăsese blocat în partea intimă a pacientei! Vizibil rușinată, ea a fost nevoită să spună că a încercat să își provoace singură plăcere cu acel obiect, dar lucrurile au luat o întorsătură tragi-comică.

În cele din urmă, după o scurtă intervenție chirugicală, doctorul a reușit să extragă obiectul străin.

Te-ar putea interesa și: Lucruri pe care ginecologul tau ar vrea să i le spui

Când femeile își aleg ginecologul, ele au în vedere anumite criterii. Însă ceea ce unele femei nu știu este că și medicii și-ar dori ca pacientele lor să cunoască anumite lucruri. Iată care sunt acele lucruri pe care medicul ginecolog ar vrea să nu le mai faci.

Este important să îi comunici medicului dacă ai dureri în timpul actului sexual.

Dacă te confrunți cu o astfel de problemă, trebuie să vorbești cu medicul despre ea. Asta pentru că poate fi vorba despre mai multe afecțiuni care au un astfel de rezultat.

Chisturile ovariene, fibroamele, endometrioza, infecțiile vaginale se numără printre cele mai cunoscute și mai frecvente cauze.

Nu uita că medicul ginecolog nu este medicul de familie.

De aceea, dacă ai alte probleme legate, spre exemplu, de o răceală sau orice altceva, nu uita că nu cu ginecologul trebuie să discuți.

Nu te mai trata așa cum crezi de cuviință.

Dac ai anumite simptome, cel mai bine ar fi să mergi la medic. Nu trebuie să te tratezi după ureche. Ar putea fi vorba despre o altă afecțiune decât cea pentru care iei medicamente.

Nu te diagnostica dupa lucruri pe care le gasesti pe internet!

Este bine să te documentezi, însă nu trebuie să crezi orice citești pe internet.

Asta pentru că un specialist îți va spune cu precizie care este problema pe care o ai sau dacă ai într-adevăr o problemă. Tocmai de aceea nu trebuie să crezi tot ceea ce citești.

Sunt multe persoane care cred că suferă de boli grave după ce citesc unele informații de pe internet. Însă, în realitate, după ce merg la medic, descoperă că nu era vorba despre nimic grav.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Online

To Top