Connect with us

Revistateo.ro

Online

Ce aduce alinierea planetelor de pe 21 decembrie 2018

Pe 21 decembrie 2018 vom asista la o nouă aliniere a planetelor. Mulți clarvăzători vin din nou cu tot felul de teorii conspiraționiste.

Evident, ca de fiecare dată, iarăși se vorbește despre sfârșitul lumii, deci nu e ceva nou. Cu toate acestea, cert este că de data asta unele profeții apocaliptice s-ar putea să se împlinească și nu neapărat din cauza alinierii planetelor.

Schimbările climatice din ultima vreme au tot adus mai multe sfârșituri ale lumii în diferite colțuri de pe glob: cutremure de magnitudine uriașă, uragane și taifunuri, secetă și furtuni violente în locuri unde ploua foarte rar.

Legat de mișcările planetare, de multe ori s-a speculat că acestea ar influența oarecum activitatea scoarței terestre. Nu ar fi exclus ca acest lucru să se întâmple. Singurul lucru confirmat științific este că Luna influențează cu adevărat mareele.

Conform publicației Express din Marea Britanie, în pragul Crăciunului, anul ăsta, s-ar putea produce un cutremur uriaș pe planetă, unul de 7 sau 8 grade însă nu se știe exact unde.

Specialiștii contactați de jurnaliștiii britanici susțin că riscul producerii unor cutremure majore din cauza alinierii planetelor Mercur, Pământul, Marte, Jupiter și Venus va fi mare de pe 21 până pe 25 decembrie 2018.

CITEȘTE ȘI: Profeții despre anul 2019: lucruri care se vor întâmpla sigur plus conspirații

Profețiile clarvăzătoarei Maria Ghiorghiu se adeveresc una câte una. Ce urmează

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Online

To Top