Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Voropchievici a aflat ce ți se va întâmpla în funcție de ora la care te-ai născut. Numerologul a citit în… PLANETE

Află ce spune cu adevărat ora nașterii despre tine, indiferent de zodie. Mihai Voropchievici au aflat care sunt planetele care ne influențează încă de la ora nașterii.

Voropchievici: Cei născuți între 22 și 24 sunt guvernați de Lună

„Majoritatea telespectatorilor spun că nu știu la ce oră s-au născut. Pe lângă planeta care guvernează o oră, există și ascendentul.

Hai să deconspirăm planetele care guvernează anumite ore de naștere. O să pornim cu o oră mai ciudată. Începem cu Soarele, Luna, Mercur, Venus etc.

Între 20 și 22 sunt guvernați de Soare. Sunt persoane foarte încrezătoare în propriile forțe. Sunt oameni generoși și nu sunt ranchiunoși.

Ne mutăm la 22-24. Ei sunt patronați de Lună. Sunt sensibilii, etericii, creativii, apaticii. Îi șochează suferințele celorlalți. Ei sunt lunaticii. Au multă bunătate în ei, au mult simț matern. Sunt și cu tendință de multe ori de a trăi în trecut.

Ne mutăm la 24-2 dimineața. Mercurienii, guralivii, veșnic tonici, veșnic tineri. Ăștia parcă nu îmbătrânesc niciodată. Nu prea se atașează foarte repede de alte persoane. Preferă libertatea deplină.

Ne mutăm la intervalul 2-4 noaptea. Ei sunt venusienii: romantici, foarte conștiincioși în plan financiar. Sunt tentați pentru a strânge mulți bani.

Ne mutăm la orele 4-6: marțienii. Ei sunt războinici, ei vor să fie primii întotdeauna. Este chiar intervalul la care răsare Soarele. Sunt foarte competitivi.

6-8 este intervalul neptunienilor. Au o intuiție ieșită din comun. Îi mai întâlnim și pe cei născuți sâmbăta. Știu să găsească rezolvări așa cum trebuie. Au un simț aparte, greu de depistat de cei din jur, un al șaselea sau al optulea simț.

8-12: guvernați de Uranus. Au o bunătate care trebuie apreciată.

12-14: Jupiterienii. Renasc din propria cenușă. Au noroc mare. Dacă li se întâmplă ceva merg mai departe. Jupiterienii fură de la fiecare planetă câte ceva. Sunt foarte adaptabili, darnici, dar sunt persoane care știu să ofere foarte mult în viață, dar știu să ceară mult de la ceilalți.

14-16: Plutonienii. Sunt super-goniți, dar și super-apreciați. Mai oferă din plusul de energie și celorlalți.

Intervalul 16-18 intră pe aceeași incidență cu Venus (2-4 noaptea). Deci Venus acționează 4 ore. Cei născuți la această oră sunt boemi, actori, visători. Pentru ei dragostea este totul.

Intervalul 18-20: Mai avem o planetă care se repetă: Mercurul. Mercurienii născuți la această oră sunt ceva mai vorbăreți. Se plimbă de te zăpăcesc”, a dezvăluit Mihai Voropchievici în emisiunea „Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

CITESTE SI: Mihai Voropchievici: Cum ne calculăm cifra fericirii. Este unică și ne ghidează viața

Mihai Voropchievici a dezvăluit formula de calcul a cifrei fericirii. Cifrele sunt de la 1 la 9. De exemplu, dacă tu ești născut pe data de 10, vei aduna cifrele între ele și vei face analiza după rezultat. Persoanele care sunt născute pe data de 23, de exemplu, au cifra fericirii 5 (2+3).

Mihai Voropchievici, schema de calcul pentru cifra fericirii
Cei care sunt cu 1 se combină și cu celelalte. Manifestările amoroase va diferi de la 1 la cel cu 10, și la cel cu 28. Rădăcina este aceeași, dar cresc în valoare.

1 – este liderul, ste inițiatorul în dragoste, sunt cuceritorii. Ei știu să aleagă, știu să ofere.

2 – sunt cei mai timizi, care așteaptă să fie aleși. Sunt persoane sensibile. Bărbații așteaptă ca femeile să facă primul pas. Norocul lor se manifestă venind de la alții. Combinațiile cele mai reușite sunt între o cifră pară și una impară.

3 – sunt explozibili. Sunt la fel de volatili, mai nestatornici în dragoste. Foarte greu îi determini să rămână prea mult timp lângă parteneri. Excepție face cifra 12, care face într-un parteneriat numai ce-l taie capul.

4 – sunt statornici în dragoste. Sunt oameni serioși, care știu ce vor în dragoste. Afectiv are 4 impulsuri. El trebuie să analizeze, să compare.

5 – este la mijloc între 5 și 9. Este versatil, fericit, curios. Dacă este curios este și inventiv. Este foarte important să aleagă, dar să nu stea prea mult acolo. Cifrele impare sunt năzdrăvane. Ca să fie fericit trebuie să fie lăsat să studieze, să se informeze, să facă toate năzdrăvăniile de pe lume.

6 – pentru a fi fericit trebuie să aibă fericire. Fericirea însemană armonia unui cuplu, o casă cu copii, bunăstare. Are un mare interes pentru zona financiară. Are înclinație spre lux. Sunt cei mai nefericiți, cu toate că ei caută fericirea. Caută fericirea care nu există. Ei vin dintr-o viață anterioară cu un tipar prestabilit. Ei caută încontinuu, se mulțumesc într-un final.

7 – sunt introvertiți. Cei născuți pe 17 sau pe 25. Ei nu prea știu să fie fericiți.

8 – nu prea au probleme. Vin ei și îți spun ce vor. Consideră că fericirea pentru el: bani, dragoste.

9 – iubesc oamenii și sunt iubiți de oameni. Fericirea lor este atunci când fac bine oamenilor. Ei greșesc de multe ori. Din dorința de a fi fericiți fac greșeli.

Dezvăluirea făcută de Mihai Vorophievici a avut loc în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunde”, difuzată la Antena 3.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top