Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Se aliniază planetele. Ce aduce tripleta Saturn – Marte – Jupiter

Marte, planeta Războiului, Jupiter, marele benefic și Saturn, severul se vor alinia între 7 și 8 martie. Iată ce ai de învățat de la asta!

Alinierea planetelor Saturn – Marte – Jupiter

ZODIILE DE PĂMÂNT

Pentru Fecioare, Capricorni și Tauri nu poate fi decât o perioadă benefică, așa că nu au motive să se plângă în perioada ce vine.

Vor avea satisfacții uriașe pentru că își vor pune la bătaie toate planurile de acțiune și vor înregistra succes după succes.

Au de luat o serie de decizii deloc plăcute, dar asta e viața, e cu bune și cu rele. Au de analizat multe lucruri și au de făcut schimbări la nivel personal. Și, culmea, Jupiter chiar îi ajută în acest sens.

ZODIILE DE AER

Gemenii, Balanțele și Vărsătorii trec prin cea mai spectaculoasă perioadă de la începutul anului. Nu au motive să se plângă pentru nimic în lume.

Balanțele și Gemenii s-ar putea să se trezească cu anumite regrete, însă le va fi învățătură de minte, căci omul cât trăiește învață.

ZODIILE DE APĂ

Racii, Scorpionii și Peștii primesc câteva semnale de alarmă cu privire la viitorul lor profesional.

Trebuie să se pună bine pe treabă, să accelereze mai mult, să nu mai tărăgăneze anumite procese care țin de siguranța lor în carieră.

CITESTE SI: Ce cumpene ai de trecut în luna martie, în funcție de zodie

Top 4 zodii care primăvara aceasta vor ajunge acolo unde își doresc

ZODIILE DE FOC

Berbecii, Leii și Săgetătorii au destine complet opuse. Berbecii vor avea parte de câștiguri substanțiale doar dacă reușesc să își țină gura atunci când le vine a spune lucruri care dor.

Leii vor avea parte de surprize plăcute din partea partenerului de viață. Vor fi cadorisiți și răsfățați cum n-au fost în viața lor.

Săgetătorii întâmpină probleme din cauza nemilosului Saturn, dar vor trece cu bine peste toate conflictele.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top