Connect with us

Revistateo.ro

Online

A pus o cameră de supraveghere unde dormea fetița. Ce au surprins părinții e uimitor

Un cuplu de tineri părinți a instalat o cameră de supraveghere în odaia în care bebelușul lor dormea. Aceștia au vrut să o vadă pe micuță în timpul nopții.

Baby-cam-urile îi ajută pe părinți să știe când se trezesc micuții lor, dacă tușesc, dacă se simt rău sau dorm ca niște îngerași. La asta s-au gândit și părinții lui Chloe.

Cei doi și-au dat seama că se întâmpla ceva straniu în timpul nopții. Au vrut să afle ce. Și-au filmat bebelușa și au fost impresionați de ce arătau imaginile a doua zi.

Micuța Chloe, de 15 luni, doarme singură în camera ei în pătuțul ei. În timpul nopții și mai ales dimineața, cei doi câini ai familiei o vizitează.

CITESTE SI: O fantoma este surprinsa de camera de luat vederi – VIDEO

Au pus o cameră de supraveghere și au observat că bona copilului lor… Cum e posibil?

Bleu și Colby sunt doil golden retrieveri destul de celebri acum în mediul online datorită imaginilor în care au apărut alături de micuța Chloe.

Golden retrieverii se numără printre cele mai prietenoase rase de câini cu copiii. Dacă vă gândiți la vreo rasă de câine pentru copilul dumneavoastră, alegeți cu încredere labradorii și retrieverii, buldogii sau pudelii.

Subiect asemănător: A pus o camera de supraveghere in dormitorul copilului. A doua zi, a chemat preotul

O femeie din Statele Unite ale Americii a trait socul vietii sale dupa ce a vazut ce a filmat camera de luat vederi in camera micutei.

Femeia a fost nevoita sa cheme preotul pentru ca nu a mai pomenit asa ceva. A instalat o camera de supraveghere in camera nepoatei ca sa vada daca are un somn linistit, mai ales ca in ultima vreme dormise foarte prost si avea inceput de gripa.

Matusa ei era deja racita si nu voia sa stea in aceeasi camera cu fetita, iar parintii erau plecati si nu puteau sta cu ea.

A doua zi, la cafea, femeia s-a uitat peste imagini, iar in primele minute nu a vazut nimic care sa ii atraga atentia. Dupa aceea, exact cand sa inchida videoclipul, a observat ca micuta se ridica in maini si sta asa cateva secunde.

Credea ca este o chestiune de moment, insa minutele treceau si fetita continua sa stea in cap. Ore intregi a stat asa, iar matusa s-a speriat. Practic, nepoata ei dormise in cap, lucru pe care nu l-a mai vazut niciodata, mai ales ca e prima oara cand are grija de copii. VEZI AICI IMAGINEA ȘI DE CE A CHEMAT FEMEIA PREOTUL

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Online

To Top