Connect with us

Revistateo.ro

Adelina Pestrițu va naște în luna august. A dezvăluit numele fetiței ei

Online

Adelina Pestrițu va naște în luna august. A dezvăluit numele fetiței ei

Au mai rămas câteva luni până când Adelina Pestrițu își va ține în brațe fetița. În luna august, vedeta va aduce pe lume primul ei copil. A spus cum se va numi fetița ei. Va avea un nume deosebit. Mai jos vei găsi declarațiile vedetei, oferite în exclusivitate pentru VIVA!.

Adelina Pestrițu a dezvăluit numele fiicei sale

Adelina Petrițu trece printr-o frumoasă perioadă. Urmează să devină mamă pentru prima dată. A dezvăluit și numele deosebit ales pentru fiica ei. Iată ce a declarat vedeta în exclusivitate pentru VIVA!.

„După seri întregi petrecute pe internet în căutarea numelui pentru micuță, am căzut de comun acord să o numim Zenaida-Maria. Este de origine grecească și provine de la numele Divinitățîi Supreme din mitologia greacă, Zeus. Semnificația numelui este lumina, cer luminos. Sigur îi va plăcea. Ne-am dorit mult să fie un nume rar întâlnit și plăcut auzului, iar noi îl considerăm special și potrivit pentru îngerașul nostru”, a fost declarația Adelinei Pestrițu potrivit sursei menționate anterior.

Ce și-au dorit Adelina și partenerul ei de cuplu, Virgil? Fetiță sau băiețel? Iată ce a declarat vedeta în legătură cu acest subiect.

CITEȘTE ȘI: Adelina Pestriţu a făcut anunţul: e GRAVIDĂ! Cine e tatăl copilului

CITEȘTE ȘI: Adelina Pestrițu a aflat sexul bebelușului: E fetiță
„Virgil este nelispsit de la controalele medicale. Mergem încărcați de emoții să vedem evoluția micuței în burtică și avem lacrimi în ochi când îi auzim bătăile inimii. Este cel mai frumos sunet pe care l-am auzit vreodată. Virgil și-a dorit dintotdeauna fetiță, poate și pentru faptul că fetele seamănă tăticilor.

La trei luni și jumătate, după un test amănunțit și de o super acuratețe, ni s-a confirmat că este fetiță. Până la aflarea veștii, am evitat oarecum să mă setez pe băiețel sau fetiță. Am lăsat să se întâmple, că apoi să mă bucur din plin de veste. Așa s-a și întâmplat. Bucuria a fost pe deplin pentru amândoi.

L-am tachinat puțin până i-am spus că va fi tată de fetiță, prelungind emoția pentru că îi știam reacția”, a mai spus Adelina Pestrițu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Online

To Top