Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Și tu și el vă spuneți aceste minciuni

Micile minciuni pot consolida relația, însă atunci când fiecare ascunde lucruri grave celuilalt, încrederea dispare și ceasul începe să ticăie până la ultima secundă în care stați împreună. Iată cele mai comune minciuni dintr-o relație.

1. M-AM SIMȚIT BINE AZI NOAPTE
Spui că sexul cu iubitul tău a fost spectaculos pentru a nu-l răni, însă sinceritatea vă poate salva partidele de amor. Unele femei (majoritatea) simulează orgasmul doar pentru ca partenerul să se simtă bine.

CITEȘTE ȘI: CE ÎI EXCITĂ PE BĂRBAȚII ROMÂNI, ÎN FUNCȚIE DE ZODIE

2. AM OCHI DOAR PENTRU TINE
Ți-o spune și el, i-o spui și tu. Ceea ce este fals. Dacă stați și vă priviți în interior veți ajunge la concluzia că „Ce-i frumos și lui Dumnezeu îi place”, iar a te uita în altă parte nu înseamnă neapărat a-ți înșela partenerul de viață.

3. FOSTUL/ FOSTA MEA NU A ÎNSEMNAT NIMIC PENTRU MINE
Una dintre minciunile la care recurgem cu toții pentru a câștiga afecțiunea celuilalt este denigrarea fostului sau a fostei iubite. Și asta deoarece avem tendința să idealizăm prezentul și viitorul, negând chiar și clipele frumoase pe care le-am petrecut cu o persoană care, într-adevăr, nu mai face parte din viața noastră.

4. NU AM AVUT SEMNAL/ BATERIE
Atunci când nu avem chef unul de celălalt invocăm această scuză aproape copilărească. Partenerii de cuplu rămân fără baterie în momentele ”potrivite”.

5. BANII NU AU VALOARE
Să îi spui că banii nu au nicio importanță pentru tine înseamnă că nu trăiești pe planeta Pământ. Până și ceaiul la care te-a scos sau florile pe care ți le-a oferit și le-ai primit cu mare drag au costat niște bani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top