Connect with us

Revistateo.ro

oja

Frumusete

Si tie iti sare oja repede? Uite ce faceai gresit!

Daca iti dai tot interesul sa ai o manichiura impecabila, insa, dupa doua zile, iti sare oja de pe unghii, inseamna ca ai gresit ceva. Afla ce!

Desi nu te zgarcesti atunci cand vine vorba despre oja, dar niciuna nu rezista pe unghiile tale, este momentul sa iei masuri! Vezi ce poti gresi atunci cand aplici oja si cum poti remedia problemele.

1. Sari peste lacul protector

Trebuie sa tii cont ca o manichiura impecabila inseamna respectarea urmatorilor 3 pasi: aplicarea unui lac corector, a ojei si a unui lac protector (top coat). Acestea sunt incolore si nu influenteaza culoarea manichiurii tale. Rolul lor? Primul lac iti protejeaza unghiile de efectele nocive ale ojei si previne ingalbenirea lor. Lacul top coat este cel care are grija ca oja sa reziste pe unghii mai mult timp. Daca ai uitat sa il aplici, iata ca stii acum de ce oja nu a rezistat pe unghiile tale.

2. Aplici prea multe sfaturi de oja

Daca este vorba despre o oja de buna calitate, un singur strat ar trebui sa fie suficient. Daca nu iti place cum arata nuanta, poti aplica doua straturi, insa nu mai multe. In acest caz, asteapta sa se usuce complet primul strat, pentru ca altfel, sigur manichiura ta nu va rezista.

Atunci cand aplici oja, traseaza o linie centrala cu pensula, apoi o dunga in dreapta si una in stanga, fara a mai adauga oja din sticluta.

Daca nu ai prea multa rabdare, poti folosi un spray special pentru uscare rapida, ca sa fii sigura ca straturile de oja si lacuri protectoare se usuca.

CITESTE SI: VIDEO. Cel mai tare truc pentru unghii. Pune ZAHĂR peste OJĂ şi vezi ce se întâmplă!

3. Nu pregatesti unghiile corespunzator

Este foarte important ca unghiile sa fie santoase si foarte curate, pentru ca oja sa adere bine si sa reziste mai mult timp. In primul rand, ai grija sa fie tari si puternice, ceea ce poti obtine cu ajutorul unor suplimente cu vitamine. Este nevoie si de un tratament special, bogat in vitamine, pe care sa il aplici saptamanal pe unghii.

Inainte de a aplica oja, asigura-te ca unghiile sunt perfect curate. Sterge orice urma de crema, apa sau detergenti cu dizolvant de unghii. Cu o pila, poti nivela suprafata unghiei, pentru a te asigura ca este perfect neteda, pentur o manichiura impecabila.

CITESTE SI: Modelul de unghii care a facut ISTERIE pe internet. Ai purta asa ceva?

Inca un sfat extrem de important este ca, in primele 12 ore dupa ce ti-ai facut manichiura, sa tii departe unghiile de orice sursa de caldura intensa, inclusiv apa fierbinte. Asa te vei asigura ca unghiile chiar sunt uscate si ca oja nu va sari a doua zi.

Sursa foto: static.becomegorgeous.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top