Connect with us

Revistateo.ro

Soluţia unei oje rezistente

Stiri

Soluţia unei oje rezistente

Soluţia unei oje rezistente.Se pare că soluţia unei oje rezistente nu se află la salonul de manichiură şi nici în produsele scumpe. Mai degrabă o găsim în bucătărie, la îndemâna oricui şi foarte ieftină.

Vorbimd despre oţet, care face ca oja să dureze mai mult, iar pe tine te scapă de neplăcerea de a merge la o întâlnire sau un eveniment cu unghiile neîngrijite. Mai mult, ai observat cum pelicula sare de fiecare dată când ai câte ceva important de făcut? Ei bine, oţetul va curăţa uleiurile şi sebumul de pe unghii, făcând astfel ca oja să adere mai bine la suprafaţa unghiilor.

Aşadar, oţetul pare să fie secretul unei manichiuri spectaculoase şi rezistente, iar pentru asta îţi oferim o idee simplă, pe care o poţi aplica şi tu acasă.

Tot ce trebuie să faci este să prepari o soluţie formată din patru linguriţe de oţet , care poate să fie alimentar din vin sau oţet de mere, peste care adaugi o ceaşcă de apă călduţă. Ţine apoi unghiile în acest amestec preţ de două minute, apoi lasă-le să se usuce complet, fără a le şterge. După ce procedeul a fost dus la capăt. Poţi pune apoi în voie oja preferată. Atenţie! Aplică o singură dată sau de două ori, dar nu mai mult, căci vei creşte riscul ca oja să se desprindă mai repede din cauza stratului gros.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top