Connect with us

Revistateo.ro

copii

Stiri

Si-au ingropat patru copii, iar cand au aflat ca si al cincilea este bolnav…Trebuie sa citesti continuarea!

Dupa ce au pierdut patru copii ce aveau sub 2 ani, acesti parinti au aflat ca si al cincilea este grav bolnav. Povestea lor este un adevarat exemplu de viata.

Amy Marquis si sotul ei Derry au fost extrem de bucurosi sa afle in 2013 ca vor avea gemeni. Carter si sora lui, Riley, s-au nascut sanatosi si pareau in regula, pana cand lucrurile au inceput sa ia o turnura neasteptata.

La inceput, cei doi parinti au observat ca Riley nu se putea rostogoli, nu lua in greutate si nici macar nu mai putea sa isi tina capul ridicat, asa cum facea fratiorul ei si cadea in permanenta atunci cand voia neaparat sa se ridice.

„Nu simtea durere si nici macar nu plangea atunci cand ii era foame”, a declarat Amy pentru revista People. „Cand i-am dat gauri in urechi pentru cercei nici macar nu a simtit acul. Mi s-a spus initial ca este normal ca dintre doi gemeni unul sa nu se dezvolte la fel de rapid ca celalalt, dar asta era cu totul diferit. Stiam ca ceva nu este in regula”, a continuat mama fetitei.

CITESTE SI: Povestea cutremuratoare a unei mame parasite de sot care sufera de o boala cumplita! “Vreau sa-mi vad copiii mari!”

Dupa mai multe luni de investigatii, Riley a fost diagnosticata intr-un final cu Boala Leigh, o afectiune la nivelul sistemului nervos central care, din pacate, nu are tratament. Astfel, doctorii le-au spulberat a cincea oara visele celor doi parinti si le-au spus ca puiul lor va mai trai doar cateva luni.

Familia Marquise a pierdut deja trei copii in 2010, unul din cauza sarcinii, alti doi gemeni au decedat la doar 23 de saptamani din cauza ca apa femeii s-a rupt iar fetusii erau prea mici si inca un bebelus de doar trei luni, ce a murit sufocat intr-un scutec in timp ce dormea la o cresa in 2012.

„Pentru o mama care a pierdut deja patru copii a fost extrem de socant sa mi se spuna ca trebuie sa merg acasa si sa le dau vestea cumplita parintilor si rudelor. Cate mai poate duce o familie”, se intreba la vremea aceea Amy.

Din acel moment, Amy si Jason au decis ca vor face ca fiecare secunda petrecuta alaturi de fiica lor sa fie pretuita si chiar daca au fost incurajati de medici sa o interneze pe Riley acestia au refuzat si au preferat sa invete sa manevreze un ventilator si sa ii curete tubul de respirat.

„Resemnarea nu a fost niciodata o optiune, este doar un lucru pe care trebuie sa il facem in fiecare zi. As da orice pentru a putea schimba locul cu ea si nu voi inceta niciodata sa o iubesc, sa o imbratisez si sa o sarut atata timp cat pot”, a declarat Jason.

La un an dupa diagnostic, Riley, care acum are doi anisori, are nevoie de ventilator doar cand doarme, in ciuda diagnosticului sumbru dat de medici. Cu toate acestea, cei doi parinti stiu ca va veni si ziua in care va trebui sa-si ia la revedere de la copilul lor.

„Pana se va descoperi un leac, boala fetitei mele este o condamnare la moarte. Stiu ca Riley a venit in viata noastra cu un motiv anume, asa ca sper ca si altii sa invete despre afectiunea ei si sa fie un exemplu de speranta pentru familiile care trec prin astfel de situatii. Nu stiu cat timp vom mai petrece impreuna, dar vreau sa profit la maximum de el”, a incheiat Amy.

Sursa foto people.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top