Connect with us

Revistateo.ro

Sfaturi pentru diminețile în care te grăbești

Frumusete

Sfaturi pentru diminețile în care te grăbești

În primul rând trebuie să îți planifici totul. Gândește-te dinainte ce haine vei purta și ce machiaj se potrivește, pentru a nu pierde prea mult timp atunci când te trezești. Încearcă să fii cât mai practică și să faci mai multe lucruri în același timp. Spre exemplu, spală-te pe dinți în timp ce baza de machiaj sau crema de față intră în piele. Așa economisești minute bune, însă trebuie să știi cum să te organizezi.

Bazează-te pe un machiaj simplu. Aplică fond de ten, un blush și mascara și ai obținut un look natural fără prea mult efort și timp pierdut. Vezi ce funcționează pentru tine și rămâi la aceste produse de bază atunci când nu ai timp să-ți faci un machiaj complet. De asemenea, alege coafuri ușoare, dar de efect. O coadă prinsă la baza capului sau un coc dezordonat pot fi alegeri foarte bune atunci când ești pe fugăși nu ai timp să apelezi la placa de păr sau la ondulator. Optează pentru accesorii de păr dacă vrei să obții un efect wow.

Ia-ți produsele de bază cu tine, căci nu se știe când va trebui să îți refaci machiajul, mai ales dacă acasă la făcut pe fugă. Totodată, poți să îl completezi sau să îl retușezi pe timpul zilei, când prinzi câteva minute libere. Produsele 2in1 îți pot ușura viața mai mult decât crezi. Alege un blush sub formă de creion pe care îl poți folosi și pentru buze. Nu va ocupa mult spațiu în poșetă și este mult mai practic și mai ușor de folosit.

N-ai avut timp să-ți faci manichiura? Nu e nicio problemă! Aplică un strat subțire de lac transparent. Vei avea un look natural și îngrijit în 2-3 minute, deoarece aceasta se usucă mult mai repede și este mai ușor de aplicat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top