Connect with us

Revistateo.ro

stiai ca ai putea imprumuta cateva sfaturi de frumusete de la barbati? Ai putea adopta anumite obiceiuri sau anumite produse folosite de ei.

Frumusete

Sfaturi de frumusete pe care le poti imprumuta de la barbati

Cand vine vorba de frumusete, femeile ar putea incerca sa imprumute unele lucruri de la barbati. Mai jos vei gasi o lista cu cateva lucruri pe care le-ai putea imprumuta de la barbati. Sunt cateva obiceiuri pe care le-ai putea adopta si tu si unele produse pe care le poti incerca.

Cateva sfaturi de frumusete pe care le poti imprumuta de le barbati

Parfumul. Daca vrei sa faci o schimbare in privinta parfumului pe care il folosesti, atunci de ce sa nu incerci un parfum pentru barbati? Ar putea fi distractiv. Poate iti va aminti de o persoana draga de sex masculin. De ce sa astepti sa fii in preajma unui barbat pentru a simti parfumul lemnului de santal sau al lemnului de cedru?

Machiajul. Poate nu crezi, insa exista foarte multe produse de machiaj destinate barbatilor. Si sunt facute sa dea un aspect natural. Deci daca le vei folosi nu iti vor incarca fata. Vei avea un aspect natural. Asa ca, daca iti doresti o schimbare sau daca vrei sa incerci ceva nou, machiajul pentru barbati ar putea fi o solutie.

Coafura. Multe femei aleg sa se tunda si sa aiba parul scurt. Cand iti doresti o schimbare, daca simti ca ti se potriveste, atunci ai putea lua in considerare si aceasta varianta. In plus, femeile care au o astfel de coafura spun ca le face sa se simta mai increzatoare. De asemenea, gandeste-te la urmatorul scenariu: te trezesti dimineata, te speli pe cap si gata! Nu e nevoie sa te intrebi cum ai putea sa iti aranjezi parul in acea zi. Va fi deja aranjat.

Creme pentru maini. Cremele de maini pentru barbati pot fi potrivite si pentru femei. Pe langa faptul ca au acel parfum caracteristic, au proprietati antiseptice si contin galbenele, ceara de albine si aminoacizi. Ai putea folosi cantitati mai mici daca ti se par prea uleioase in momentul in care le aplici.

Articole pe aceeasi tema:

Beneficiile ghimbirului asupra frumusetii

Trucuri pentru a avea un par frumos dimineata

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top