Connect with us

Revistateo.ro

Cuplu

Semne că ai făcut greșeli în timpul partidei de amor. Poziția care duce la probleme de sănătate evidente

Una din pozițiile preferate de multe femei în timpul partidei de amor poate duce la sindromul tunelului carpian.

Este vorba despre poziția „femeia deasupra”. Un cunoscut sexolog explică riscurile la care femeile se expun în timpul unei astfel de poziții sexuale.

„Sindromul de tunel carpian poate apărea în timpul actului sexual deoarece se pune presiunea asupra încheieturilor mâinilor pentru a susține greutatea corpului”, susține dr. John Zenian, conform site-ului doctoruzilei.ro.

Sindromul apare când țesuturile care înconjoară tendoanele din încheietura mâinii se inflamează de la presiunea exercitată asupra mâinilor.

CITESTE SI: Ce este sindromul vaginului depresiv. Multe femei îl au și nu știu

Primul semn este durerea de mână, iar apoi e urmat de amorțeală și furnicături.

Te-ar putea interesa și: Adevăruri sexuale despre bărbații trecuți de 30 de ani

1. VARSTA LA CARE NU VOR SA PIARDA TIMPUL

Odata ajunsi la 30 de ani, barbatii nu vor sa mai piarda timpul sub nicio forma. Pot avea aventuri sexuale fara sa puna suflet, spre deosebire de varsta de 20 de ani cand pot fi raniti usor din dragoste, scrie site-ul nosotras.com.

2. AU EXPERIENTA SI SUNT DESCHISI LA… ORICE!

Barbatii trecuti de 30 de ani pot pune in practica absolut orice fantezie sexuala. Acestia sunt suficient de deschisi inclusiv la relatiile cu permisiune de infidelitate.

3. LE PLACE SA DOMINE

Un barbat ajuns la 30 de ani va incerca sa detina intotdeauna controlul in pat, chiar daca in aparenta poate parea calm, trecut prin viata si manierat. In dormitor se schimba mult lucrurile.

4. ADORA PRELUDIIILE LUNGI

A invatat sa aiba rabdare pana la aceasta varsta si stie cum sa abordeze o femeie. Un barbat trecut de 30 de ani face intotdeauna posibilul ca partenera sa se simta in largul ei in pat.

5. ADORA SA LI SE VORBEASCA MURDAR

Una dintre fanteziile preferate ale barbatilor trecuti de 30 de ani este sa li se vorbeasca murdar. Multi isi imagineaza partida sexuala perfecta avand in fata lor o femeie sumisiva, insa aici vorbim doar despre un joc sexual pe roluri.

6. II PLACE SA PLATEASCA PENTRU SEX

Desi majoritatea barbatilor nu recunosc ca ar merge sau merg in bordeluri, dupa 30 de ani acestia incearca tot felul de experiente, din pura curiozitate.

7. ADORA FEMEILE MAI TINERE DECAT EI

Partida sexuala preferata pentru un barbat de 30 de ani este cu o tanara de 20 si un pic. Ii place sa o faca pe ‘taticul’, pe experimentatul, pe ghidul in ale amorului.

8. VOR SEX DES

Barbatii de 30 de ani vor sex cat mai des posibil caci se afla la o varsta in care hormonii sunt mai activati ca niciodata.

9. VOR FEMEI VOLUPTUOASE

Multi dintre barbatii de 30 de ani prefera o femeie cu forme in detrimentul femeilor foarte slabe.

10. SE UITA IN PRIMUL RAND LA POSTERIOR

O realitate ceva mai cruda pentru femei, mai ales pentru feministe, este ca barbatii trecuti de 30 de ani sunt atenti la posteriorul femeilor in primul si in primul rand, si apoi la alte parti ale corpului, spre deosebire de femei care sunt atente la maini si la ochi, in aceasta ordine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top