Connect with us

Revistateo.ro

Machiaj

Cum se aplica fondul de ten. Secretele make-up artistilor pentru un look fara cusur

Aplicarea fondului de ten este o adevarata arta, pe care fiecare femeie vrea sa o stapaneasca. Unele femei cauta sa aiba un machiaj ct mai natural, in timp ce altele isi doresc sa mascheze imperfectiuni ale fetei.

De multe ori, nu se ajunge decat la un rezultat dezastruos, cu pete pe fata si cu o aplicare neuniforma.

Make-up artistii au cateva secrete pe care le-au dezvaluit. Cum se aplica fondul de ten pentru a nu parea ca ai o masca pe chip.

In primul rand, fii atenta la straturile pe care le aplici. Secretul unui ten perfect consta in aplicarea unor straturi foarte subtiri. Aplica primul strat cu un buretel umezit, pentru a pastra o aplicare naturala. Lasa sa se usuce timp de 30 de secunde, iar apoi aplica din nou, pana obtii acoperirea dorita.

Amesteca un fond de ten cu un serum pentru fata, pentru un plus de stralucire si de hidratare.

Pentru o acoperire faraa cusur, se incepe aplicarea fondului de ten de pe partea interioara a obrajilor in jurul nasului, apoi spre exterior. In felul acesta veievigta la nivelul fruntii sa iti murdaresti parul.

Cum se aplica fondul de ten. Cumpara mai multe nuante, pentru un look perfect tot anul

Foloseste si concealer. Pentru zona de sub ochi, aplica fondul de ten, iar apoi aplica concealerul. In acest fel, ochii tai vor rata mai odihniti si mai luminosi.

Pentru a gasi formula potrivita, dar si nuanta perfecta, aplica putin fondde ten in zona mandibulei. Du-te in lumina naturala pentru a vedea daca se potriveste culoarea.

Foloseste o pensula si pe linia gatului dupa ce aplici fondul de ten, pentru a nu crea un efect de masca. In acest fel, nuanta se va pierde in nuanta fetei.

Citeste si: Cum se aplica rimelul corect, pentru a avea niste gene irezistibile

Cumpara mai multe fonduri de ten din aceeasi gama si combina-le pe parcursul anului, pentru un look perfect. In timpul verii, ai nevoie de o nuanta ceva mai inchisa, iar iarna tenul este mai deschis. Eviti astfel machiajul neglijent.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top