Connect with us

Revistateo.ro

Secrete și trucuri pentru aplicarea fondului de ten

Stiri

Secrete și trucuri pentru aplicarea fondului de ten

La prima vedere ai putea crede că fondul de ten este produsul de make-up perfect, care te ajută să obții un ten incredibil, însă lucrurile nu stau chiar așa. Dacă nu știi să alegi textura și culoarea potrivită, dacă ești nehotărâtă în privința rezultatelor pe care ți le dorești sau dacă nu cunoști câteva secrete și trucuri pentru aplicarea acestui produs, nu vei obține tenul complet mat și cu aspect natural la care toată lumea visează. Iată care sunt cele mai incredibile secrete și trucuri pentru aplicarea fondului de ten!

CITEȘTE ȘI: DE CE NU OBȚII REZULTATELE DORITE DE LA FONDUL DE TEN

Ai porii dilatați? Aceștia au un rol extrem de important pentru modul în care tenul tău arată după ce ai aplicat fondul de ten. Deși nu poți schimba în niciun fel mărimea porilor tăi, îi poți ascunde cu ușurință. Înainte să aplici fondul de ten clătește-te cu apă rece și masează-te cu un cub de gheață pe toată fața. Astfel porii se vor închide și vor părea mai mici. Fondul de ten va arăta mai bine.

Dacă nu ai pielea extrem de uleioasă, renunță la fondul de ten mat. Formulele mai lumioase nu au acel aspect prăfuit și îți vor face pielea să arate mai tânără și mai sănătoasă. Totodată, imperfecțiunile pot fi ascunse mult mai ușor și aspectul este unul natural, nu forțat.

O greșeală frecventă pe care o fac mai toate femeile este utilizarea unei catități în exces de fond de ten. De cele mai multe ori mai puțin înseamnă mai mult. Folosește cantitatea necesară și alege nuanța potrivită. Până să găsești o nuanță care să fie în perfectă aromie cu fondul tău de ten trebuie să încerci numeroase produse, așa că nu te opri la primul. Schimbă fondul de ten odată cu schimbarea anotimpului, căci tenul tău are diferite nevoie în funcție de sezon.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top