Connect with us

Revistateo.ro

Secrete de frumusete la care nici nu te-ai fi gandit

Frumusete

Secrete de frumusete la care nici nu te-ai fi gandit

Aceste secrete de frumusete iti vor transforma complet rutina zilnica! Nici nu te-ai fi gandit la ele!

Cu siguranta ai aflat pana acum multe secrete de frumusete, insa noi iti prezentam astazi unele absolut inedite. Vei afla cum te poti folosi intr-un mod cat mai eficient de toate ustensilele pe care le ai si care sunt cele mai simple, dar de efect trucuri pentru o piele mereu tanara.

Poate fi dificil sa obtii o linie de tus perfecta, daca nu esti un make-up artist profesionist. Nu iti fa probleme, acum vei putea sa trasezi cu usurinta o astfel de linie, daca inainte de a folosi tusul utilizezi creionul dermatograf. Cu ajutorul acestuia iti este mult mai usor sa trasezi o linie perfecta. Apoi tot ce trebuie sa faic este sa o acoperi cu tus.

Iti doresti ochi mai mare si o privire mai paturnzatoare? Traseaza o linie de tus negru pe pleoapa de sus si o linie de dermatograf maro si cea de jos. Astfel privirea ta va capata un contur deosebit, care are un efect de marire asupra ochilor. Pentru cele mai bune rezultate, foloseste un ondulator de gene. Secretul este sa il incalzesti usor cu un foehn inainte de utilizare.

CITESTE SI: CUM PREPARI CEA MAI BUNA CREMA DE FATA LA TINE ACASA

CITESTE SI: TRUCURI DE MACHIAJ PENTRU FEMEILE CU OCHELARI

Pentru o piele curata si hidratata ai nevoie de doua produse de curatare. Opteaza in fiecare seara pentru un gel mai puternic. Acesta va patrunde in cele mai adanci straturi de piele si le va curata. Dimineata utilizeaza un lapte demachiant usor, pentru a reda fetei uleiurile atat de necesare. Vei arata senzational!

Cand vine vorba despre secrete de frumusete, trebuie sa stii regula esentiala pentru toate femeile trecute de 35 de ani. Nu folosi pudra de niciun fel daca ai trecut de aceasta varsta! Pielea ta este acum matura, cu usoare riduri de expresie. Pudra se va aduna intre liniile fine de langa ochi sau buze si iti va da un aspect batranesc. O crema hidratanta colorata este tot ceea ce ai nevoie!

Sursa foto: 24forhealth.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top