Connect with us

Revistateo.ro

Frumusete

Secrete de frumusete de la englezoaice. Ce fac acestea cu ovazul si smantana pentru tenul lor

Multe din produsele de machiaj pe care le putem gasi in magazine vin din Marea Britanie. De la creme de fata, fond de ten, pana la mascara si lacuri de unghii, britanicii au stiut intotdeauna care sunt secretele ascunse ale frumusetii.

Secrete de frumusete de la englezoaice. Fetele din Albion (denumire data actualului teritoriu de geograful Ptolemeu) folosesc ingrediente pe care multe femei le utilizeaza in retete culinare pentru frumusetea lor. Ovazul si smantana pot fi folosite in tratarea tenului, sustin englezoaicele.

1. OVAZ SI SMANTANA PENTRU TEN

Secrete de frumusete de la englezoaice. In multe regiuni din Marea Britanie, acestea au grija de aspectul facial si de sanatatea pielii lor amestecand 4 linguri de fulgi de ovaz si 2 de smantana. Cand fulgii se umfla, se aplica masca direct pe fata. Aceasta combinatie ajuta la redarea stralucirii pierdute a tenului si indepartarea punctelor negre.

CITESTE SI: Truc de depilare de la BRAZILIENCE. Top 7 secrete de frumusete din tara veseliei

CITESTE SI: Trucuri de frumusete de la indience. Masaje relaxante, ayurveda si tehnica nestiuta de conturare a ochilor

2. APA CU LIME PENTRU HIDRATAREA CELULARA

Unul dintre obiceiurile respectate cu sfintentie de femeile din Marea Britanie, mai ales de cele trecute de 30 de ani, este consumul de apa cu lime.

3. SPALATUL PARULUI, DE 3 ORI PE SAPTAMANA

Pentru ca firele de par sa reziste, englezoaicele se spala de doar 3 ori pe saptamana cu un sampon uscat simplu, combinat cu zeama de lamaie verde.

4. PAR STRALUCITOR CU LAMAIE

Britanicele folosesc lamaia, fara niciun strop de sampon, atunci cand vor ca parul lor sa straluceasca la lumina. Un litru de suc natural de lamaie este eficient pentru revigorarea firelor de par si hranirea acestora.

5. SOLUTIA ANTI-PISTRUI

Multe englezoaice se nasc cu pistrui, iar pentru combaterea acestora ele folosesc apa si mierea. Amesteca apa si miere si incalzeste aceasta ‘licoare’ si se maseaza pe fata. Atenueaza ridurile accentuate si curata fata de microbi.

MAROC | BRAZILIA | ANGLIA | ITALIA | FRANTA | INDIA

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top