Connect with us

Revistateo.ro

Cosmetica

Remediul secret al Lidiei Fecioru pentru a scăpa de pistrui:„Se ia o lingură de…”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit un nou leac, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3. Multe persoane încearcă să scape de această situație, mai ales femeile.

Lidia Fecioru a dezvăluit un remediu simplu pentru o problemă cu care se confruntă multe femei. Este vorba de petele maronii și de pistrui. Expunerea prelungită la soare, precum și lipsa unei creme cu factor de protecție solară inclusiv iarna duc la apariția petelor pigmentare și a pistruilor.

Citește și: Ce se întâmplă dacă pui folie de aluminiu pe piele. Lidia Fecioru a dezvăluit cât de benefică este

În timp ce unii dispar de la sine, în cazul în care nu se intervine pentru tratarea lor, aceștia se pot întinde pe tot corpul.

Citește și: Ceaiul de slăbit recomandat de către Lidia Fecioru. De ce ingrediente ai nevoie

Bioenergoterapeutul a dezvăluit un remediu simplu, bazat pe orez.

„Se ia o lingură de orez, se pune într-un pahar cu apă timp de 12 ore, cu acea apă te speli pe mâini, pe față, cei care au pete maronii, pistrui. Acestea dispar”, a declarat Lidia Fecioru.

„Același efect îl are și apa de orez fiert. O lași pe față jumătate de oră, după care te speli”, a mai spus specialista pentru cei care vor să scape de pistrui. Tenul va deveni mult mai suplu după folosirea acestei ape, deoarece conține minerale şi vitamine (B1, C, E) care ajută la catifelarea şi tonifierea pielii – un secret pe care gheişele cu o piele impecabilă îl cunosc de secole.

Remediul care scade hemoglobina

Lidia Fecioru a prezentat în emisiunea „Advăruri Ascunse” a prezentat un alt leac al zilei, care e pe bază de hrișcă și iaurt.

Se amestecă un pahar de iaurt, cu unul de hriscă și se adaugă miere după gust sau deloc. Se lasă 12 ore în frigider. Scade hemoglobina, e și pentru cei cu diabet. Hrișca e hrana sportivilor.

Hrișca e bună și pentru copii, trebuie prăjită puțin ca să crape. Nu trebuie amestecată când fierbe. Conține mult fier.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top