Connect with us

Revistateo.ro

Scorțișoara - ingredientul ideal pentru frumusețe

Frumusete

Scorțișoara – ingredientul ideal pentru frumusețe

Poți folosi scorțișoara pe post de blush sau bronzer. Fă un amestec din scorțioșoară, nucșoară, amidon și foarte puțină cacao. Cu ajutorul unei pensule testează mai întâi pe mână nuanța. Dacă ai nevoie de o culoare mai închisă, adaugă mai multă scorțișoară, iar dacă vrei ceva mai deschis mai adaugă amidon.

Dacă ești roșcată, scorțișoara poate face minuni pentru părul tău. Este foarte eficientă pentru îngrijirea firului de păr, atunci când este introdusă în diferite măști naturale. Pe lângă asta, poate deschide nuanță părului și dă o strălucire naturală acestuia. Amestecă puțin balsam cu un vârf de linguriță de scorțișoară, aplică amestecul pe lungimea părului și învelește-ți capul într-un prosop curat. Lasă-l să acționeze 3-4 ore și apoi spală-te. Vei avea un păr mai luminos și mai strălucitor.

Adaugă o lingură de scoțișoară la 5-6 linguri de ulei ce cocos cald. Atunci când se va răci, uleiul de cocos se va solidifica și tu vei avea un balsam de buze absolut delicios, care îți va hrăni buzele în profunzime și va înmuia pielea uscată și crăpată.

Dacă vrei să prepari acasă o pudră pentru față, care să nu conțină conservanți și alte ingrediente chimice, scorțișoara se numără printre cele mai eficiente ingrediente pe care le poți utiliza. Amestecă scoțișoară cu amidon de porumb, astfel încât șă obții culoarea dorită. Tenul tău va avea o strălucire naturală și imperfecțiunile vor fi acoperite cu succes.

Dacă vrei să îți cureți fața în profunzime, un exfoliant cu scorțișoară se numără printre cele mai bune variante. Amestecă o linguriță de scorțișoară cu o lingură de zahăr și câteva picături de ulei de migdale. Masează fața cu acest amestec timp de 2-3 minute, evitând zona ochilor. Clătește-te apoi cu apă caldă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top