Connect with us

Revistateo.ro

Cove a anunțat cine va fi noua sa colegă de emisiune de la PRO TV.

Net

Schimbare majoră la PRO TV! Cove a anunțat cine va fi noua sa colegă de emisiune. Total neașteptat

Un nou show va începe în curând la Pro tv! Cel care va prezenta noua emisiunea este Gabriel Coveșeanu. El a lăsat să se înțeleagă că va avea o nouă colegă, însă până acum nu se știa numele vedetei.

Din fericire nu este vorba de emisiunea „Vorbește lumea”, care este moderată de Cove și Adela Popescu. În ultima perioada moderatorul a fost înlocuit de alte vedete, care au continuat emisiunea alături de Adela Popescu.

Cine este noua colegă a lui Cove la Pro tv

Gabriel Coveşeanu şi Dana Rogoz sunt oficial prezentatorii viitorului show „Mă însoară mama” de la PRO TV. Nu se ştie cu exactitate când va debuta emisiunea, însă aceasta promite multe, iar moderatorii săi sunt mai nerăbdători ca niciodată!

CITEȘTE ȘI: Prima reacție a Danei Nălbaru după ce Dragoș Bucur a părăsit echipa „Visuri la cheie”

Dana Rogoz intră în proiect și va avea rolul povestitorului. Ea va comenta din exterior interacțiunile băieților cu pretendentele lor, dar și posibilele conflicte care vor apărea pe parcursul show-ului între mamele băieților și viitoarele nurori, potrivit reprezentanților postului TV.

Primele declaraţii ale Danei Rogoz după ce s-a aflat că va prezenta show-ul „Mă însoară mama”

„Cove e pețitorul, eu povestitorul. Cu alte cuvinte, el va munci, va fi în fiecare moment alături de mamele și fiii acestora în căutarea partenerelor ideale, ca mai apoi eu, în fața monitorului, relaxată, urmărind toate etapele prin care vor trece concurenții, să pot trage concluziile, cu empatie și umor.

Trebuia să existe și o prezență feminină care să vină cu propriul punct de vedere și care să echilibreze balanța. Cove, sunt cu ochii pe tine, ai grijă!”

CITEȘTE ȘI: Cine vine în locul lui Dragoş Bucur la emisiunea caritabilă

Emisiunea „Mă însoară mama!” prezintă opt băieți din medii diferite care vor fi ajutați de mamele lor să își găsească posibile soții.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Net

To Top