Connect with us

Revistateo.ro

Scapa de riduri cu un aliment pe care îl ai în frigider 2

Stiri

Scapă de riduri cu un aliment pe care îl ai în frigider

Orice femeie se trezeşte la un moment dat cu riduri, fie că sunt de expresie sau că timpul îşi spune cuvântul. Uimitor este că avem la îndemnână în propriul frigider un aliment care poate ţine locul unei creme scumpe, prea puţine femei ştiind asta.

CITEŞTE ŞI: OBICEIURI ZILNICE CARE DAU NAŞTERE RIDURILOR

Nicio femeie nu-şi doreşte să aibă riduri, chiar dacă acestea îşi fac aparitia mai devreme sau mai tarziu, ţinând cont de modul în care am avut grijă de propria faţă. Uimitor este că în frigiderul tău găseşti leacul minune, pe care îl conţin cele mai bune creme antirid.

Unele produse de îngrijire antiaging conţin ingrediente, cum ar fi acidul hidroxi alfa, care pot reduce în mod eficient urmele de riduri, dar ele pot fi costisitoare, iar efectele lor de scurtă durată. Economiseşte bani şi încercă proteina din albuşul de ou. Este uimitor ce poate face un albuş de ou.

Potrivit medicului Jerome Z. Litt de la la Case Western Reserve University din cadrul şcolii de Medicină, proteina din albuşul de ou „strânge” pielea, reuşind astfel să reducă orice tip de riduri. Medicul recomandă aplicarea unei măşti din albuş de ou pe care o prepari astfel:

Baţi spuma a două albuşuri, apoi cu acest amestec freci uşor tenul. Lasă masca să acţioneze aproximativ 30 de minute, apoi spală cu apă rece şi tamponează pielea cu un prosop. Aplică apoi o cremă hidratantă.

Ouăle conţin vitamina A, iar aceasta, aplicată pe piele, ajută la vindecarea rănilor şi reduce considerabil ridurile. Masca din albuş de ou este o abordare rapidă pentru a ajuta pielea să rămână fermă, ajutând la netezirea ridurilor. Adăugând şi alte ingrediente, poţi spori efectul. De exemplu, dacă tenul tău este unul gras utilizează doar albuşul de ou, dar dacă pielea ta tinde să se usuce poţi adăuga în preparat vitamina E, lapte şi miere.

Sursa foto: baby.unica.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top