Connect with us

Revistateo.ro

Scapă de durerile articulare cu doar două ingrediente

Naturiste

Scapă de durerile articulare cu doar două ingrediente

Tot mai mulți oameni încep să se plângă din cauza durerilor articulare, iar în ultima vreme această afecțiune a început să fie tot mai răspândită, chiar și în rândul tinerilor. Pentru a scăpa rapid de această problemă, îți oferim un tratament naturist, din doar două ingrediente, pe care îl poți face singur. Uite de ce ai nevoie:

– o rădăcină de ghimbir de 2-3 cm
– 100 ml ulei de pește

CITEȘTE ȘI: 2 tratamente naturiste pentru boli de la ARSENIE BOCA

Cum prepari remediul contra durerilor articulare?

Pentru început, curăță coaja de ghimbir, apoi dă-l pe o răzătoare mică. Pune ghimbirul într-un bol, apoi adaugă uleiul de pește și amestecă până când vei obine o pastă.

Scapă de durerile articulare cu doar două ingrediente. Preparatul obținut se poate folosi în două moduri:

1. Intern. Trebuie să luați o lingură din amestecul respectiv seara, înainte de a vă băga la somn.
1. Extern. În acest caz, masați zonele cu probleme tot seara, înainte de culcare. După ce ați terminat, acoperiți zonele cu câte o folie de plastic și lăsați amestecul să acționeze toată noaptea.

Cei care au încercat remediul contra durerilor articulare spun că acesta a avut efectul maxim atunci când au fost combinate cele două tratamente, cel puțin până când au simțit o ameliorare a durerilor, lucru care de cele mai multe ori se întâmplă după cel mult o săptămână.

Efectul de calmare a durerilor articulare se datorează proprietăților antiinflamatoare ale ghimbirului, combinat cu acizii grași omega 3, element conținut din plin de uleiul de pește. Pe lângă faptul că vor avea un efect benefic asupra inimii, acesti acizi pot regla nivelul acidului uric din sânge, mai ales în combinație cu ghimbir.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top