Connect with us

Revistateo.ro

Salma Hayek a scăpat de vergeturi cu un produs de 6 lei!

Cosmetica

Salma Hayek a scăpat de vergeturi cu un produs de 6 lei!

Chiar dacă are 48 de ani, Salma Hayek arată la fel de bine ca acum 20 de ani. Vedeta de la Hollywood se jură însă că nu a trecut la bisturiu şi că foloseşte doar remedii naturale, care o ajută să lupte contra îmbătrânirii.

Având în vedere că bunica actriţei a lucrat în cadrul Laboratoarelor Vichy din Franţa, tindem să credem că frumoasa brunetă cunoaşte câteva dintre secretele fabricării cosmeticelor, astfel că apelează de fiecare dată la soluţii naturale atunci când vrea să trateze ceva.

CITEŞTE ŞI: Cum ar arăta Katy Perry, Kim Kardashian și alte vedete dacă ar fi grase

Unul dintre trucurile pe care Salma Hayek le-a împărtăşit fanelor sale este modul în care aceasta reuşeşte să aibă picioarele şi abdomenul perfecte, fără vergeturi. Diva spune că nu tratamentele costisitoare reprezintă soluţia pentru a scăpa de problema cu care se confruntă majoritatea femeilor, ci ingredientele pe care le foloseşti, unul dintre ele fiind şi pudra de Mimoza Mayam.

“Bunica mea şi-a dorit să devină chimistă, dar la vremea respectivă nu s-a putut. De aceea, ea a început să studieze plantele pe care mexicanii şi indienii le foloseau ca tratamente”, declara Salma Hayek pentru popsugar.com.

După cum spunea şi actriţa în continuarea interviului respectiv, pudra de Mimoza Mayam conţine tepezcohuite, un ingredient activ ce era folosit în vechime pentru tratarea arsurilor, a vergeturilor şi a acneei.

Pentru că este şi bogată în nutrienţi, pudra va stimula producţia de colagen, iar amestecată cu apă, aceasta se tranformă într-o pastă ce poate fi aplicată pe pielea cu probleme.

Pudra de Mimoza Mayam, pe care o foloseşte Salma Hayek în tratarea vergeturilor se găseşte şi la noi, în magazinele naturiste, iar preţul ajunge la 6 lei, pentru o punguţă de 10 grame.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top