Connect with us

Revistateo.ro

Tratamente naturiste pentru degeraturi

Naturiste

Tratamente naturiste pentru degeraturi

Cele mai cunoscute tratamente naturiste pentru degeraturi implica baile calde cu ceai sau tinctura din flori de galbenele. Acestea nu sunt, insa, singurele remedii.

Tratamente naturiste pentru degeraturi

Degeraturile apar din cauza unor modificari ale tesuturilor. In cazul acestora, sangele nu mai circula normal si pot aparea tumefactii locale sau flictene. In cazul degeraturilor de gradul 1 poate aparea si hipermia, iar durerile pot fi de nesuportat.

Fa infuzie cu flori uscate de brandusa de toamna si toarna peste ele 200 de mililitri de apa. Strecoara apa si pune compresele pe zonele afectate.

Cataplasmele cu cartofi sunt eficiente in lupta cu degeraturile. Si unguentele pe baza de catina ajuta la circulatia sangelui, fapt pentru care sunt adesea recomandate de specialisti.

Ceapa are numeroase proprietati antiinflamatorii si poate fi folosita pentru tratarea anumitor afectiuni. Pe langa diminuarea simptomelor racelii sau a durerilor cauzate de diferiti virusi, bulbul de ceapa bagat la cuptor poate ajuta la insanatosirea picioarelor degerate.

Un alt mod prin care poti scapa de degeraturi este stoarcerea a doua, trei lamai pe zona congelata. De asemenea, frunzele de morcovi fierte pot fi folosite drept compresa pentru aceasta problema.

Putina lume stie, insa varza are proprietati antiinflamatorii extrem de puternice. Tinute pe piept, de pilda, frunzele de varza previn formarea nodulilor mamari si protejeaza glandele mamare de infectii.

CITESTE SI: Bea zilnic acest ceai si nu vei mai avea probleme cu circulatia sangelui

Aplica frunze de varza maruntite pe zona afectata (picioare sau maini). De asemenea, puse pe frunte, frunzele de varza reduc febra la nou-nascuti si la varstnici, mai ales daca sunt incalzite.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top