Connect with us

Revistateo.ro

S-a uns pe cap cu banane si bere. Iata rezultatele in doar 7 zile!

Par & Coafuri

S-a uns pe cap cu banane si bere. Iata rezultatele in doar 7 zile!

Amestecul de banane si bere poate face minuni in doar 7 zile. Daca ai probleme cu caderea parului, acest remediu te va ajuta sa le solutionezi. Il poti prepara in confortul casei tale in doar cateva minute. Este un remediu alcatuit in ingrediente naturale care contribuie la regenerarea parului si stopeaza aproape instant caderea acestuia.

Iata care sunt ingredientele necesare pentru a prepara amestecul de banane si bere:

– un ou crud
– o jumtate de banana bine coapta
– 100 de ml de bere
– o lingura de miere de albine

CITESTE SI: CE SE INTAMPLA DACA ITI SPELI PARUL CU SUC DE ROSII

CITESTE SI: CLATESTE-TE CU CEAI NEGRU DACA AI PARUL INCHIS LA CULOARE

Oul se bate bine intr-un vas curat. Banana se pune intr-un blender, se transforma in piure si se adauga peste ou. Se amesteca totul cu berea si mierea de albine si se obtine o compozitie omogena. Aceasta compozitie se aplica pe zonele cu probleme si se lasa sa actioneze cel putin o ora. Pielea capului trebuie sa absoarba toti nutrientii pentru ca remediul sa isi faca efectul. Acest amestec se foloseste cel putin 7 zile pentru cele mai bune rezultate. Nu uita sa te speli cu sampon si sa te clatesti foarte bine dupa ce l-ai utilizat.

Amestecul de banane si bere este indicat in special persoanelor care pierd multe fire de par pe zi si care au chiar tendinta de a cheli. Este insa extrem de benefic si pentru femeile care obisnuiesc sa isi vopseasca des parul sau sa il trateze cu diferite substante chimice care dauneaza scalpului si radacinilor. Totodata, poate fi utilizat de persoanele care au parul fragil, varfurile despicate si firul foarte subtire. Rezultatele nu vor intarzia sa apara daca remediul este utilizat in mod corespunzator.

sursa foto: mamabee.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top