Connect with us

Revistateo.ro

Rochii pentru mirese plinuţe

Inedit

Rochii pentru mirese plinuţe

Dacă te pregăteşti pentru cel mai frumos eveniment din viaţa ta, asta nu înseamnă că lunile de dinainte lui trebuie să fie un coşmar al curelor de slăbit. Acum designerii au creeat rochii ideale şi pentru mirese plinute.

CITEŞTE ŞI: ROCHII DE MIREASĂ SPECTACULOASE

Pentru a-ţi defini exact forma corpului trebuie sa stii sa iti raspunzi la trei intrebari simple: umerii tăi sunt laţi sau inguşti? Bustul este mai lat decât talia sau invers? Talia este mai lată decât şoldurile sau invers?

Asadar, dacă ai o siluetă în formă de diamant asta înseamnă că excesul de greutate este la mijloc, talia nefiind definită. Şoldurile sunt late iar copasele cărnoase, umerii tăi fiind înguşti şi bustul mic. În acest caz, rochia de mai jos este perfectă pentru tine.

sursa foto karena.ro

sursa foto karena.ro

Dacă silueta ta este definită de şolduri şi coapse late, atunci este în formă detriunghi. Umerii şi bustul sunt mai mici, dar proporţionate. În acest caz este recomandat să porţi o rochie de mireasă care creează o proporţie corectă între vârful triunghiului, umerii şi bustul şi baza lui, şoldurile şi coapsele.

sursa foto: karena.ro

sursa foto: karena.ro

În cazul în care silueta ta este descrisă de lipsa unei talii definite şi o egalitate între mărimea bustului şi a lăţimii şoldurilor, atunci forma definitorie este dreptunghiul. Corpul, de la umeri la coapse pare drept. În cazul tău, regula e simplă, poţi alege rochii care să evidenţieze talia, corsete care strâng burta şi scot în evidenţă formele feminine ale bustului şi şoldurilor.

sursa foto perfecte.md

sursa foto perfecte.md

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top