Connect with us

Revistateo.ro

Naturiste

Reţetă specială: Tămâia absoarbe cheagurile de sânge

Pe lângă rugăciune și credință în planul de mântuire al lui Dumnezeu, călugării au leacurile lor naturiste cu care se tratează de betesuguri și boli.

Părintele Elefterie de la Mănăstirea Dervent avea un tratament special pentru durerile de cap, pe baza de tămâie și miere de albine, două din cele mai puternice medicamente ale naturii.

Acest leac trage răul de la nivelul capului, îndepărtează durerile și ajută la vindecarea vaselor de sânge sparte.

Nu degeaba se spune despre tămâia că are puterea de a risipi duhurile rele și necurate prin mireasma ei binefăcătoare.

Din punct de vedere terapeutic, tămâia îmbunătățește respirația, induce o stare de calm și pace sufletească, și predispune la rugăciune.

Efectele sale curative sunt însă mult mai complexe. Studiile recente au arătat că această substanță aromată are proprietăți anticancerigene și că distruge celulele canceroase rezistente la chimioterapie.

În medicină populară, tămâia mai este folosită și pentru eliminarea pietrelor la rinichi și fiere, și a chisturilor de pe diferite organe interne.

Tămâie cu miere – rețeta pentru dureri de cap

Se ia o piele de oaie (preferabil proaspăt jupuită) și se întinde pe ea un strat de miere de albine și apoi se presară puțînă tămâie zdrobită fin. Pielea se leagă la cap și se fixează bine. Se lasă până când mierea se usucă de tot.

Indicații terapeutice

  • dureri de cap
  • sechele rămase după lovituri la cap
  • vase de sânge sparte la cap
  • cheaguri de sânge la cap

Aceste efecte se datorează proprietăților antiinflamatoare, cicatrizante, antiseptice și sedative ale tamaii. În scop medicinal, se folosește tămâie naturală, procurată dintr-o sursă sigură, sau de la magazinele naturiste.

Pe eticheta produsului trebuie să scrie că poate fi ingerată.

Totodată, dacă folosiți tămâia pentru uz intern, puneți bobul de tămâie pe limba, fără să atingeți dintîi. Nu o țineți mult în gură, deoarece poate distruge smalțul dentar.

Citeşte şi Lidia Fecioru a prezentat leacul pentru detoxifierea organismului

Lidia Fecioru a prezentat în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” un leac pentru detoxifierea organismului. Bioenergoterapeutul a spus că este nevoie de o ceapă și puțin usturoi.

Leacul pentru detoxifierea organismului

„Pentru detoxifierea corpului se ia o ceapă tocată mărunt și puțin usturoi pisat. Se amestecă în cantitate egală, se pun 3 minute în apă fierbinte, apoi se scoate din apă, se pune în tifon și se lipește în mijlocul tălpii.

Se lasă peste noapte cu un ciorap deasupra. Dimineața vedem că amestecul este maroniu, ceea ce înseamnă detoxifierea organismului. Este bine să facem asta măcar o dată pe săptămână.”, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.

„E cel mai simplu leac, fără rețete și medicamente.”, a completat Mihai Voropchievici.

Te poate interesa și: Lidia Fecioru, leac MINUNE pentru cei care au diabet

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru ne sfătuieşte cum putem să ne curăţăm vasele de sânge acasă.

Îngroşarea vaselor de sânge înseamnă tromboze, înseamnă accidente ischemice şi multe alte probleme. De aceea, Lidia Fecioru recomandă o atenţie asupra sporită dar şi un leac.

Pentru acest leac, avem nevoie de cinci nuci pe care să le amestecăm cu o lingură de miere de tei, un vârf de scorţişoară şi puţină pudra de ghimbir.

”Se amestecă bine, se lasă o zi la frigider, apoi trebuie luat de trei ori pe zi, cu jumătate de ora înainte de masă, câte o lingură. Reţeta se ţine o luna”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

Pentru diabet reţeta este următoarea:

“Luăm un termos de 1 litru şi punem în el apă fierbinte. În acea apă fierbinte punem 10 grame de rădăcina de brusture mărunţită şi lăsăm astupată timp de 10 ore în termos.Apoi, totul se trece prin sită şi se pune într-o sticlă la rece”.

Lidia Fecioru recomandă celor care au diabet să consume acest leac timp de o luna de zile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top