Connect with us

Revistateo.ro

Remedii incredibile din plante medicinale pentru tenul acneic

Stiri

Remedii incredibile din plante medicinale pentru tenul acneic

Cu siguranță ai auzit până acum de aloe vera – planta minune care vindecă numeroase probleme ale pielii. Ei bine, gelul de aloe vera are o putere extraordinară asupra coșurilor și a iritațiilor și deseori este mult mai eficient decât tratamentele și cremele din comerț Amestecă o lingură de gel de aloe vera cu o lingură de făină de orez și formează o pastă densă. Aplic-o pe față și gât și las-o să acționeze 15-20 de minute. Clătește-te apoi cu apă călduță. Acest tratament te va ajuta să scapi de coșuri, punctele negre și chiar roșeață sau pete.

CITEȘTE ȘI: OBICEIURI COMUNE CARE DUC LA APARIȚIA COȘURILOR

Sucul de mentă funcționează perfect atunci când vine vorba de îndepărtarea coșurilor și a punctelor negre. Dacă ai tenul gras, acesta este remediul ideal pentru tine. Tot ce trebuie să faci este să pisezi câteva frunze de mentă până ce lasă suc și apoi să amesteci acest suc cu puțin argilă. formează o pastă densă și aplic-o pe zonele cu probleme. Las-o să acționeze 5-10 minute și apoi clătește-te. Această mască te va ajuta să controlezi excesul de sebum și coșurile se vor usca rapid.

Uleiul din arbore de ceai este renumit pentru proprietățile sale antibacteriene, așa că nu există ingrediente mai potrivit pentru a trata tenul cu probleme. Toarnă 4 picături de ulei esențial de arbore de ceai într- cană cu apă și spală-te cu această apă pe față. Dacă starea tenului tău este gravă, poți chiar să aplici ulei de arbore de ceai cu ajutorul unei dischete demachiante pe zonele problematice.

S-ar putea să te mire, dar și cimbrul are un rol foarte important în tratarea acneei. Înmoaie câteva crenguțe proaspete de cimbru într-o cană cu apă, lasă-te câteva minute și apoi spală-te cu apa pe față.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top