Connect with us

Revistateo.ro

Reacția lui Smiley după ce s-a aflat că Feli este însărcinată

Monden

Reacția lui Smiley după ce s-a aflat că Feli este însărcinată

S-a spus în trecut că Smiley și Feli formează un cuplu. Însă cei doi au lămurit acest aspect și au spus că între ei nu există altceva decât o relație frumoasă de prietenie. De asemenea, sunt legați de dragostea pentru muzică. Cu câteva zile în urmă s-a aflat că Feli este însărcinată. Smiley a scris un mesaj legat de acest subiect pe o rețea de socializare.

Cum a reacționat Smiley după ce s-a aflat că Feli este însărcinată

Smiley a postat două imagini din cadrul noului videoclip al lui Feli, prin care artista anunță că va deveni mămică. Celebrul cântăreț a scris pe una dintre imagini un mesaj emoționant: „Feli Donose își cântă iubirea pentru copilul ei”. De asemenea, îi invita pe cei care îi urmăresc pagina să asculte noua piesă a prietenei sale, Feli.

Pe data de 21 mai, Feli a lansat melodia ”Două inimi”. Când a postat videoclipul melodiei, cântăreața a scris și câteva versuri din cadrul piesei: „Doua inimi bat in mine,
Doua-mi si doream de mica,
Una este de la mama,
Alta imi va spune: «Mamica»!”.

CITEȘTE ȘI: Un cunoscut parapsiholog, despre sarcina lui Feli: „Cam 80% este băiețel”

În luna noiembrie a anului 2016, Feli a vorbit în cadrul unui interviu despre relația de prietenie pe care o are cu Smiley și despre legătura lor profesională.

„Două suflete care îmi vin acum în minte sunt mama şi Smiley. Pentru mama, îi mulţumesc Lui Dumnezeu în fiecare zi. Pentru Smiley, de doi ani şi ceva. Sunt recunoscătoare că ne-am întâlnit. Profesional vorbind, Smiley este sufletul meu pereche.

Uman, e un «minunat » de la care învăţ multe la fiecare «poveste de cafea». (…) Prin muzica mea vreau să te pun pe tine, cel sau cea care mă asculţi, în faţă adevărului, să te ajut să scapi de apăsarea pe care simţi în suflet şi, cumva, să te ajut să… move on. Muzică vindecă. O trăiesc zilnic pe pielea mea.”, a fost declarația artistei conform one.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Monden

To Top