Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Smiley și Gina Pistol se joacă de-a relația

Despre Smiley și Gina Pistol se zvonește că ar fi împreună de mai mult timp. De data aceasta, presa mondenă scrie că porumbeii nu ar mai fi împreună, asta în urma unui mesaj postat recent de fostul membru al trupei SIMPLU.

Interesant este că Gina și Smiley prin tăcerile lor și mesajele codificate nu fac altceva decât să alimenteze toate știrile care apar despre ei, semn că este rentabil să fie știuți împreună sau separat sau nici nu mai contează cum.

Cert este că uneori și tăcerea e un răspuns, iar de data aceasta Smiley a preferat să spună ceva: „Îmi doresc altceva!”.

Asta declară el, iar aceste câteva cuvinte transmit mult mai mult decât ar părea la o primă vedere. Smiley vrea mai mult, se simte încă neîmplinit – sufletește, artistic? – și credem că Gina Pistol ar trebui să fie foarte atentă.

Ce dietă ține presupusa iubită a lui Smiley, Gina Pistol

Gina Pistol este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. La 36 de ani, aceasta are un corp fără cusur, pe care nu se sfiește să îl afișeze chiar și în pictoriale îndrăznețe.

Gina a renunțat la zahăr și făină. Acum a venit timpul să mai renunțe la încă trei alimente. Dieta Ginei Pistol arată astfel:

„Am renunțat la gluten și lactoză, pentru că am intoleranță la ele […] Chiar dacă eu iubesc lactatele, nu le-am mai inclus în dieta mea. În ceea ce privește carnea, nu a fost o trecere bruscă, pentru că eu oricum mâncam carne foarte rar.

Mai mult curcan și pui, iar acum consum uneori doar pește și fructe de mare. În rest, multe legume, fructe, gătite sau crude și… hidratare, un aspect foarte important”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top