Connect with us

Revistateo.ro

Cura de Slabire

Ce dietă ține Gina Pistol. Vedeta a dezvăluit la ce alimente a renunțat

Gina Pistol este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. La 36 de ani, aceasta are un corp fără cusur, pe care nu se sfiește să îl afișeze chiar și în pictoriale îndrăznețe.

Prenzentatoarea TV a dezvăluit ce face pentru a-și menține greutatea ideală. Gina Pistol a eliminat 5 alimente din meniu, alimente pe care multe persoane le consumă zilnic.

Citește și: Mirela de la „Insula iubirii” a slăbit 18 kilograme în doar 3 luni! Ce dietă a ținut

Cât despre alimentație, în urmă cu aproape 1 an, Gina a renunțat la zahăr și făină. Acum a venit timpul să mai renunțe la încă trei alimente. Dieta Ginei Pistol arată astfel:

„Am renunțat la gluten și lactoză, pentru că am intoleranță la ele […] Chiar dacă eu iubesc lactatele, nu le-am mai inclus în dieta mea. În ceea ce privește carnea, nu a fost o trecere bruscă, pentru că eu oricum mâncam carne foarte rar. Mai mult curcan și pui, iar acum consum uneori doar pește și fructe de mare. În rest, multe legume, fructe, gătite sau crude și… hidratare, un aspect foarte important”.

Citește și: Dieta cu ghimbir. Slăbești până la 18 kilograme în numai câteva săptămâni

Prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite” recunoaște că nu este foarte ușor să reziste atunci când concurenții gătesc tot felul de preparate delicioase. De altfel, aceasta este mereu surprinsă că gustă din unele preparate și că își dă cu părerea în privința lor.

Gina se iubește de mai bine de un an cu Smiley

Deși recunoaște că poftește la multe dintre preparate, reușește să se abțină și să facă alegeri sănătoase:

„Când chefii se mai gândesc să gătească câte ceva mă abțin, însă sunt om și poftesc, deci nu este chiar ușor. În platou, la filmările <> miroase foarte bine, pentru că se gătește la foc continuu, iar concurenții surprind cu multe rețete inedite. Așa este viața de prezentator al celui mai iubit show culinar. Ești înconjurat de multe tentații”, spune Gina.

De mai bine de un an, Gina se iubește cu Smiley, însă au păstrat relația departe de ochii curioșilor. La începutul anului, cei doi au fost surprinși în timp ce plecau în vacanță.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top