Connect with us

Revistateo.ro

Gina Pistol, despre nunta cu Smiley: „Vă chem pe toți”

Staruri

Gina Pistol, despre nunta cu Smiley: „Vă chem pe toți”

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au evitat să vorbească până acum despre relația lor, chiar dacă au fost surprinși de multe ori la aceleași evenimente.

Invitată la emisiunea „Poftiți la Nea Mărin”, Gina le-a promis celor din emisiune că îi invită pe toți la petrecere dacă se va căsători.

Bucătăreasa Coana Mița care are grijă să facă mâncare pentru cei care participă la emisiune a întrebat-o pe Gina dacă o invită la nunta ei cu Smiley.

Fără să stea pe gânduri, Gina Pistol i-a spus bucătăresei:

„Dacă mă mărit, vă chem de toți”, a spus Gina amuzată.

Citește și: Gina Pistol a petrecut weekend-ul cu Smiley. Cum s-a dat de gol

Primele zvonuri despre o relație dintre Gina și Smiley au apărut anul trecut, atunci când prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite” a fost surprinsă în timp ce ieșea din casa lui Smiley. După despărțirea de Laura Cosoi, Smiley nu s-a mai afișat cu nimeni. Au apărut zvonuri despre o relație cu Feli sau cu Sore, dar artistul nu a dezvăluit niciodată dacă este adevărat sau nu.

Gina Pistol, dezvăluiri incredibile din viața sa

După ce a fost întrebată dacă vreodată a fost pusă într-o situație dificilă în urma căreia și-ar fi putut pierde viața, Gina Pistol și-a amintit un episod mai delicat prin care a trecut.

„Nu. Însă am o intuiţie bună şi sunt anumite lucruri pe care simt că nu este bine să le fac. De exemplu, mi s-a întâmplat acum ceva timp să fiu la volan, conduceam spre un eveniment, moment în care a început o furtună puternică. Am simţit nevoia să trag pe dreapta, să îi sun pe cei dragi şi să aştept câteva momente până să pornesc iar la drum.

După ce am plecat, la doar un kilometru, am văzut că se petrecuse un accident rutier destul de grav, iar eu l-am evitat doar pentru că am aşteptat 10 minute pe marginea şoselei. Asta îmi întăreşte credinţa că am propriul meu sistem de alarmă. Am încredere în el foarte tare, cum am încredere şi în intuiţia mea, sunt un om care se bazează foarte mult pe asta”, a dezvăluit Gina Pistol pentru csid.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top