Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Smiley și femeia visurilor sale: „Se mai schimbă cu trecerea timpului”

De ceva timp încoace, poate chiar de ani, presa susține că între Gina Pistol și Smiley există ceva.

Niciodată nu a fost confirmată 100% relația dintre cei doi, însă ce a atras atenția tuturor este faptul că Gina și Smiley nu au infirmat nimic alimentând astfel speculațiile tabloidelor.

Recent, aceleași tabloide au scris că Smiley și Gina nu s-ar mai înțelege atât de bine, iar niște declarații făcute recent de Smiley pentru ziarul Click pun într-o altă lumină toată povestea.

Acum ceva timp, Smiley a spus că femeiea visurilor sale există și că are tot ce îi trebuie, că este perfectă, iar acum declarațiile lui sunt cu totul altele.

„Vezi tu… “Dream girl-ul” ăsta se mai schimbă cu trecerea timpului». Artistul lasă loc de înterpretări, mai ales că tot el spune că nu vor petrece Sărbătorile împreună: „Voi fi cu ai mei, mama, tata, bunica, fratele meu”.

Nici în noaptea dintre ani nu sunt împreună: „Voi fi pe drumuri între două oraşe, însă nu s-au stabilit. Sunt discuţii momentan. În ultimii 15 ani cred că am făcut o singură dată Revelionul acasă şi nu înţelegeam ce se întâmplă”, a spus Smiley pentru Click!.

„Mă chemi la nunta ta, Gina? Cum dacă?! Că ești aproape… Ce să mai vezi?! De azi îl cunoști pe Smiley? Ce să mai vezi? Nu îți place de el? Mie îmi place și când îl văd la televizor, dar să-l am lângă mine’, a spus Coana Mița.

Gina Pistol nu a ezitat să răspundă întrebărilor care au fost destul de directe. ‘Dacă mă mărit vă chem pe toți. Cine a zis?! Stai puțin să vedem. Îmi place de el. Nu numai pe bărbuță îl mângâi. Îl mângâi peste tot’, a spus Gina Pistol în cadrul emisiunii sale de la Antenă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top