Connect with us

Revistateo.ro

lamaie

Naturiste

Pune ZEAMA DE LAMAIE in CAFEA! Efectul este INCREDIBIL!

Ai auzit sa beai apa cu lamaie dimineata, cafea oricum pregatesti zi de zi. Dar te-ai fi gandit sa le combini? Ei bine, vezi la ce ajuta!

Cafeaua este un bun stimulent si iti da multa energie. In principiu, acesta este motivul pentru care o consumi in fiecare dimineata: e motorul care te „porneste” pentru a face fata provocarile zilei. Trebuie sa stii, insa, ca mai contine o multime de substante ce te ajuta sa slabesti.

Cafeina transmite semnale sistemului nervos, care il indeamna sa distruga celulele de grasime si sa creasca arderile metabolice. De asemenea, elibereaza in organism adrenalina, ce are un rol important in functionarea creierului.

Lamaia este un excelent stimulent pentru stomac si te ajuta sa ai energie pe parcursul intregii zile. De asemenea, este excelenta atunci cand vrei sa slabesti. Atunci, de ce sa nu combini cele doua substante, astfel incat sa obtii o bautura miraculoasa, ce te ajuta sa pierzi in greutate?

CITESTE SI: STUDIU SURPRIZA: cafeaua iti creste concentrarea, dar te face mai putin CREATIV. Vezi ce iti sporeste imaginatia!

Prepara o cafea la ibric sau instant si pune o lingura de zeama de lamaie. Este bine sa consumi aceasta bautura inainte de a face exercitii fizice, deoarece iti va da energia de care ai nevoie ca sa le efectuezi corect, iar ele sa aiba efectul pe care ti-l doresti.

Combinatia dintre cafea si zeama de lamaie este un adevarat elixir impotriva durerilor de cap, deoarece imbunatateste circulatia sangelui in creier si ajuta la buna functionare a sistemului nervos.

De asemenea, indeparteaza toxinele din organism si ajuta la purificarea ficatului.

Sursa foto: peachtreeroadies.files.wordpress.com

CITESTE SI: 4 intrebuintari de care SIGUR NU STIAI ale zatului de cafea

Nimic nu se pierde! Nu mai irosi zatul de cafea si descopera-i uimitoarele intrebuintari. Vezi la ce este bun!

1. Ingrasamant pentru flori

Decat sa arunci zatul de cafea, mai bine il pui in ghiveci. Este un excelent ingrasamant pentru plantele care iti decoreaza casa.

2. Scapa de musafirii nepoftiti

Pe langa faptul ca are substante nutritive benefice pentru plante, daca pui zatul de cafea in pamant, tii departe insectele daunatoare. De asemnenea, daca stai la curte, zatul de cafea presarat in gradina indeparteaza melcii. De asemenea, daca te viziteaza pisicile vecinilor, tine-le la distanta cu un amestec din coji de portocale si zat de cafea.

3. Scrub pentru corp

Cafeaua este un excelent exfoliant, sanatos, ieftin si deloc agresiv cu pielea. Doar maseaza corpul cu zatul de cafea si vei stimula circulatia si vei elimina celulele moarte. Clateste si o sa ai pielea ca de bebelus. Acest scrub este foarte bun si pentru fata!

4. Elimina mirosurile neplacute

Daca fumezi, zatul de cafea te va ajuta sa elimini mirosul de fum din camera. Curata scrumiera si pune in ea zat. Aeriseste bine camera si poti fi sigur ca ai schimbat aerul.

Cum ti se par aceste intrebuintari pentru zatul de cafea? Tu il refolosesti sau il arunci?

CITESTE SI: Masti faciale cu zat de cafea

Poti face masti faciale cu zat de cafea. La realizarea lor vei folosi unele ingrediente naturale, pe care le ai in gospodarie.

Idei de masti faciale cu zat de cafea
1. Masca faciala cu zat de cafea, ulei de masline si miere. Amesteca o lingurita de zat de cafea cu o lingurita de ulei de masline si o lingurita de miere. Amesteca cele trei ingrediente pana vei obtine o pasta. Dupa aceea o vei aplica pe fata, masand usor. Las-o sa actioneze timp de 10 minute, dupa care o poti indeparta cu apa calduta. Aceasta masca iti hidrateaza tenul si il exfoliaza.

2. Masca faciala cu zat de cafea si ulei de masline. Ai nevoie de doua lingurite de zat de cafea si doua lingurite de ulei de malsine. Amesteca-le pana vei obtine o pasta. Dupa aceea o vei aplica pe fata, masandu-ti usor pielea. Este indicat sa folosesti aceasta masca o data pe saptamana. Astfel, vei incetini procesul de imbatranire a tenului. De asemenea, iti va hidrata pielea. Lasa masca sa actioneze cateva minute, dupa care o poti indeparta cu apa calduta.

3. Masca faciala cu zat de cafea si lapte. Tot ce trebuie sa faci este sa amesteci 100 de ml de lapte cu zatul obtinut dupa ce faci o cana de cafea. Amesteca cele doua ingrediente pana vei obtine o pasta pe care o vei aplica pe fata, masand usor. Las-o cateva minute sa actioneze, dupa care te vei clati cu apa calduta. Masca iti va exfolia pielea, care va deveni mult mai catifelata dupa aplicarea acesteia.

Asadar, nu mai arunca zatul de cafea. Incearca sa il folosesti pentru a prepara unele masti faciale. Ingredientele le ai si tu in casa. Poti aplica acele masti oricand. Le faci acasa, le lasi cateva minute sa actioneze, dupa care le indepartezi cu apa calduta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top