Connect with us

Revistateo.ro

Află ce se întâmplă dacă vei pune șervețel umed pe o perie de păr înainte de a te pieptăna. Rezultatele sunt uimitoare. Iată despre ce este vorba.

Par & Coafuri

Pune un șervețel umed pe o perie, înainte de a te pieptăna. Rezultatele sunt uimitoare

Dacă îți dorești să ai un păr frumos, tot ce trebuie să faci este să încerci un truc simplu. Pune un șervețel umed pe o perie, înainte de a te pieptăna. Rezultatele sunt uimitoare. Vei încerca și tu această metodă neașteptată. Iată despre ce este vorba.

Ce se întâmplă dacă vei pune un șervețel umed pe o perie, înainte de a te pieptăna

Nu ai nevoie decât de o perie de păr și un șervețel umed pentru a avea un păr frumos și aranjat. Folosește și tu acest truc dimineața sau ori de câte ori este nevoie. După ce îți vei pieptăna părul cu peria pe care ai pus șervețelul, părul tău va arăta foarte bine. Va fi aranjat și se va evita electrizarea podoabei capilare. În plus, părul tău va avea un miros plăcut datorită șervețelului.

De asemenea, pentru a evita electrizarea părului, este bine să fie puțin umed înainte de a te coafa. Și, dacă folosești uscător de păr, este indicat ca acesta să fie unul modern și profesional. Este bine ca acesta să aibă și ioni, pentru că astfel se reduce producerea energiei statice.

Mai jos vei găsi un material video în care se văd efectele acestui truc. De asemenea, mai sunt și alte trucuri pe care le poți încerca și tu. Te vor ajuta în viața de zi cu zi. Iată despre ce este vorba.

CITEȘTE ȘI: Obiceiuri simple care te ajuta sa ai un par sanatos

Oricine isi doreste sa aiba un par frumos si sanatos. Daca vei tine cont de cateva obiceiuri simple, atunci rezultatele nu ar trebui sa intarzie sa apara. Iata ce ai putea incerca sa faci.

Obiceiuri simple pentru un par sanatos

1. Umezeste-ti putin parul cu otet simplu, dupa ce ai folosit samponul. Parul tau va deveni mai frumos si mai stralucitor.

2. O data pe luna, aplica pe par o masca facuta din avocado.

3. Spala-ti parul cu galbenusuri crude in locul samponului. Chiar daca pare straniu, dupa ce vei face asta, vei avea un par hidratat si sanatos.

4. Nu iti spala parul prea des. Vei indeparta prea multe uleiuri de care parul tau are nevoie pentru a creste si pentru a fi santos.

5. Impleteste-ti parul inainte de a merge la culcare. Insa, ai grija sa nu fie strans. Astfel, nu se va incurca in timpul noptii, nu se va rupe, iar in ziua urmatoare vei avea un par frumos.

6. Protejeaza-ti parul impotriva soarelui. Pentru asta, incearca sa aplici anumite produse speciale.

7. Atunci cand poti, incearca sa iti lasi parul sa se usuce singur, fara a folosi uscatorul de par. Astfel, il vei proteja de efectele negative ale temperaturilor mari.

8. Usuca-ti bine parul inainte de a merge la culcare. Parul ud este mai delicat si se poate rupe cu mai multa usurinta.

9. Incearca sa eviti sau sa folosesti cat mai rar lucrurile care iti pot distruge parul. Printre ele se numara si obiectele cu ajutorul carora te coafezi si, care, au temperaturi foarte ridicate. Atunci cand le folosesti, este bine sa aplici pe par produse care previn efectele nocive ale temperaturilor foarte ridicate asupra parului.

10. Consuma biotina. Pe langa faptul ca ajuta parul sa creasca, are acelasi efect si asupra unghiilor. In plus, ajuta pielea sa se regenereze.

11. Mananca sanatos. Si alimentatia are un rol important. Daca vei consuma alimente bogate in nutrienti, atunci efectele pozitive vor fi observate si la nivelul parului.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top